Ökända Utnyttjar i historien om LoL

En video game utnyttja är vana att ta en glitch i ett spel som ska användas för din fördel. Detta fel var inte tänkt att vara en fördel för spelare och har setts som ett sätt att fuska ett spel. League of Legends är inget undantag. Spelare har sett många bedrifter under åren, med vissa är chockerande för bra för att vara sant. Utnyttjar är ett kontroversiellt ämne. Vissa ser det som ett sätt att spel systemet. Men andra tror att om det finns där ute för att ta bör gamers ta tag i den. Oavsett dina åsikter är om detta, LoL har haft sin beskärda del av dem. Följande är bara några av de mer otro de som har bevittnat hittills.

LoL Rankad Exploit

Det har exploits går runt som helt åsidosätter den verkliga League of Legends. I synnerhet efter utnyttjar göra detta på ett sådant djärvt fråga som det är säkert att få dig förbjudas om de upptäcks. Detta utnyttja kan du göra ett spel som förvandlar den till rangordnas. Detta innebär att du nu kan ha en fullvärdig part i det läget. Vissa spelare som vet koden har kommit med flera länkar till hur man gör det på ditt eget system. Du kan betala för en del av dessa, men de flesta ges ut gratis.

När du har skapat ditt spel, spela på fem mot fem-läge, och spela för att vinna. Om du gör, du får League Points i slutet av spelet. Var försiktig, för om du förlorar, saknar dig ut på dessa punkter samt. Även har det funnits spelare som har vågat att göra detta, de flesta, om inte alla av dem har fått förbud från spelet. Om du är frestad att prova, fråga dig själv om det är värt att ta risken.

Hidden Skill Exploit

En annan ökända bragd först tänkt att vara ett fel i spelet. Det finns ett fel i skicklighet aktivering som spelare har plockat upp och använda till sin fördel. Champions i spelet har befogenheter som kopplar sin auto attack efter något bättre. Typiskt, LoL hudar detta bättre skicklighet tills spelarna växlar som använder Q.

Spelare har använt en extern program för att avgöra vad andra Champions kan göra samma sak. Dessa tecken inte normalt gör växeln, men hackade programmet åsidosätter de ursprungliga reglerna. LoL utvecklare fångade vind vad några av spelarna gjorde och var inte imponerad. Den kompetens inte används på det sätt de skulle och gav dessa fuskare en orättvis fördel i spelet.

Som ett resultat, spel skapare har härskat dessa typer av bedrifter som en kränkning av deras användarvillkor. Detta är något som kan få dig förbjudas för gott. Patchar och fixar haft ges ut för att stänga dessa enorma problem en gång för alla. De har gjort det klart att hackare, fusk och bedrifter kommer inte att vara en del av League of Legends när som helst. Det är bättre att inte spela spelet än att använda det orättvist. Cheaters notera.