Nya ansträngningar mot toxicitet

RIOT håller på att införa ett nytt system för att minska League of Legends dåliga rykte för spelartoxicitet, vilket fortfarande är ett konstant problem på alla nivåer i spelet. Det är normalt att ett konkurrensspel inte bara ger glädje utan frustration när du spelar. Problemet med detta fenomen uppstår när spelaren reagerar på stress. Naturligtvis reagerar en enorm andel spelare på denna stress med giftigt beteende.

Hur detta nya automatiska system fungerar är att när en spelare har rapporterats för att ha varit muntligt efter ett League of Legends-spel, kommer systemet att undersöka fallet och sedan bestämma om spelaren ska straffas eller inte. Inom några minuter efter spelets slut kommer systemet att skicka ett e-postmeddelande till den rapporterade LoL-spelaren som innehåller ett så kallad "reformkort" som sedan kommer att innehålla en chattlogg med de kränkande meddelandena och den kommer också att innehålla varaktigheten för förbudet som kan vara ungefär två veckor eller permanent.

Vi ser fram emot att se dessa nya förändringar i spelet. Omedelbara straff kan ha en stor och trevlig effekt på spelet om killarna på RIOT kan slutföra sin plan utan större brister i förbjudningssystemet. Om deras test går bra, förhoppningsvis kommer vi att kunna se det nya spelarreformeringssystemet kommer att visas live på alla servrar snart.

Men detta är inte allt som RIOT har i åtanke. Uppgraderingar gör det också möjligt att förbättra systemet och lägga till nya funktioner. Här är några som vi har lärt oss av RIOT under de senaste dagarna.

• Reformkort för klienter
• Uppdateringsmeddelanden för spelare som rapporterade en spelare som straffades. • Uppgraderingar för chatt och rangordnade restriktioner • Uppgraderingar för att känna igen negativa spelbeteenden som avsiktligt utfodring. • • Erkännande av utmärkelser och belöningar för positivt beteende och kommunikation