Några faktorer som kan garantera att vinna i LoL

De flesta onlinespelare vet att League of Legends eller LOL är ett mycket konkurrenskraftigt spel uteslutande av Riot Games. Detta gör att du kan föra krig mot andra bots eller spelare över många olika kamparenakartor. Detta spel är högst rankat över hela världen och spelas av miljoner spelare varje dag.

När du spelar League of Legends kan vissa faktorer garantera ett smidigt och vinnande spel. Dessa är följande:

 • Försäkra dig om att du lagar CS: n -CSing eller Creep Slaying ger dig din Creep Score (annars kallat CS) och är antalet minions eller monster som du har dödat. Var som det kan, måste du få den slutliga hiten på din fiende så att din poäng förbättras. Du kan stjäla CS från de andra medlemmarna i ditt team, men tränga in och göra den sista hit. Detta är dåliga sätt - och är en av de snabbaste metoderna för att förflytta dig från din grupp. Längs dessa linjer ska du vara välskickad och artig och döda så många minions och monster som möjligt, men försök ändå förhindra att stjäla drap från dina lagkamrater.

  • Förutsäg dina motståndares rörelser eller minst försök
  • Försök att komma till dina motståndares huvudområde. Du måste också försöka tänka på deras mest strategi eller flytta. Det fungerar vanligtvis inte självklart - individer väljer inte den mest rimliga eller intelligenta spelplanen.

   • Se till att kommunicera väl med din grupp eller ditt team
    • är avgörande för framgång! Om du ser din motståndare åstadkomma något - som att en av deras mästare befinner sig någonstans du inte förväntade dig att de skulle vara, är det bättre att varna ditt lag.
     • Upptäck din roll
     • Spela massor av olika mästare i alla roller och förstå vilken kombination som fungerar bäst för dig. På sådant sätt kommer du att upptäcka och det du uppskattar och passar för - vilket ger dig bättre prestanda och trevliga upplevelser.

      • Ta reda på hur man motverkar insamling
      • Om du blir ganked eller bakhåll, se till att du kommer att kasta så många förstörande trollformler. Många tenderar att få panik när de blir överväldigade, slingrar runt och dör oundvikligen. Därför måste du förbli lugn och förvänta dig att ett bakhåll alltid kan ligga precis runt hörnet och att du bör ha alla dina utsläpp redo.

       Det finns många tips och faktorer som du kan se, men hittills är de som nämns ovan de bästa och kan säkert garantera dig ett smidigt och vinnande LOL-spel.