NA: s förhoppningar på League of Legends Championship

Team Liquid: NA: s hoppas på ligan av Legend mästerskap

Med Cloud9 eliminering, är det nu Team Liquid är dags att lysa i 2020 League of Legends Championship. På grund av Cloud9, som var NA: s stjärna, elimineras, Team Liquid har blivit nummer ett team för att representera NA.

Under många år Cloud9 var en att göra det genom att knockout scenen. Trots detta snabbt slutade när Cloud9 blev sparkad från världens konventionen. Frågan är nu: "Vad är Team Liquid gör för att försöka fylla stora skor kvar av Cloud9?"

Team Liquid är utrustad med AD carry Tactical, som är en spirande ung stjärna. Tillsammans med detta är laget också består av Broxah, Impact, Jensen och CoreJJ. Alla dessa spelare hoppas att radera sina tidigare misslyckanden genom att leverera en stark utveckling i världens.

Det finns samtal som Team Liquid står en god chans att få en gynnsam grupp rita och skickas till knockout scenen.

Mer om 2020 League of Legends Worlds Championship här

Vad är hopp om NA: s Team vätska vid League of Legends Championship?

En av de mest uppenbara hopp om att de flesta lag hoppas uppnå i League of Legends Championship är att vinna en hel del, liksom vinna konsekvent. Team Liquid hoppas att uppnå detta och leverera en vansinnigt varaktig betydelse. Laget förstår behovet av detta hopp, eftersom detta är en kvalitet som de måste ha för att bli den centrala arvet laget.

Team Liquid har inte haft denna möjlighet att representera NA på ett sådant sätt, som Cloud9 alltid ses som det starkaste laget bland alla NA. Ändå är det nu dags för Team Liquid att lysa som de ses som NA: s bästa representationen i världar. Team Liquid hoppas att upprätthålla denna ledande och vill leverera en episk prestanda för att säkerställa att de förblir som den ledande team för NA.

Cloud9 har gjort finalen sju gånger sedan 2014 Summer Split. Men laget har bara vunnit en gång. Team Liquid hoppas även denna ut och visa upp att laget är på samma nivå som Cloud9 genom att ta hem en vinst.

Team Liquid yttersta förhoppning är att bli NA: s topp utför team och tjäna NA: s region arv titel. Teamet hoppas kunna fortsätta att vara en huvud rivalitet mot de andra lagen i NA, eftersom detta kan ge episka resultat. Deras mål är att hjälpa generera den mest intensiva bästa femmor, de mest djupgående story i LCS och skapa vildaste trades.

Medlemmarna i Team Liquid hoppas kunna ge hård konkurrens, liksom tung kamratskap. Team Liquid vill vara i en liknande situation till CLG när de konkurrerar i League of Legend mästerskap, i motsats till C9.

Team Liquid mål är för medlemmar att etablera djupa band med medlemmar av andra lag. Detta gör att laget att få extern hjälp från andra organisationer, samt hjälpa dessa organisationer.

Alla dessa mål hjälpa till att bygga Team Liquid ambition att sätta NA på kartan och har Team Liquid ses som kraftpaket av NA organisation. Seger i League of Legends Championship, eller placera anständigt kan bidra till att uppnå detta mål.