Mest övermannade mästare i League of Legends

I ett spel så stort som League of Legends, med över 130 spelbara mästare och växer, är det omöjligt att hålla varje karaktär perfekt balanserad. Till och med Blizzard, som har haft 15 års träning, kan inte hålla sitt, relativt begränsade, klassval balanserat.

Med den oundvikliga obalansen hos ett så stort antal mästare att välja mellan, stiger vissa till den uppskattade "OP" -rankningen. Nedan finns några av de mest överdrivna mästarna i spelet för närvarande.

Top Lane

Darius


Darius är ett utmärkt val för solo-kön. Han stiger genom rankningarna som toppmästare och har för närvarande en imponerande 50% -16% vinstgrad. Även om man redovisar enskild spelarnas färdighetsnivå är det tydligt att Darius är en mästare att tänka på om man vill blåsa bort tävlingen.
Förmågan som gör Darius så farlig är hans Hand of Noxus-attack. Denna attack behandlar enorma mängder skador under hela spelet. Tack vare detta kan Darius använda tankföremål för att minska hans skada utan att offra DPS.

Yasuo

Yasuo, The Unforgiven är en annan OP Top-Lane mästare. Yasuo skalar väl när spelet fortskrider men lyser i början av matchen. Hans höga rörlighet och skador på skador gör Yasuo dödlig i en till en strid. Hans höga rörlighet gör att han lätt kan fly vid behov.

Jungle

Xin Zhao


Xin Zhao blir snabbt en favoritkaraktär att bära matcher. Xin Zhao är en snöbollsmästare. Det som gör honom unik är att han inte behöver en mängd död till snöboll. Efter bara några dödar snöbollar han till en otroligt mäktig mästare som snabbt kan förstöra fiendens mästare innan de ens har tid att reagera.

Mid-Lane

Zed


Zed har nyligen återkommit till relevans. Under ett tag använde spelare knappast Zed efter att ha blivit nerfed, men med de senaste patchuppdateringarna har han haft en återupplivning. Zed gör löjliga mängder skador på fiender, men det är inte det enda som gör honom OP. Hans ultimata attack kan få nästan vem som helst på kartan, till och med en tank. När det gäller råskadeproduktion är Zed en kraft som man måste räkna med.

Om du vill spela som Zed kan du dock söka lite. Han har för närvarande en banförhållande på 9,13%, så förvänta sig att missa det tillfälliga spelet om du vill använda honom exklusivt.

Ahri

Den nio-svansade räven har alltid varit en populär mästare och har konsekvent varit i toppen av listorna. Hon har sett några droppar men lyckas ändå hålla sig relevant. Med den senaste korrigeringen har dock hennes Charm-förmåga blivit ännu mer användbar. Med sin nuvarande Charm-förmåga kan Ahri avbryta pågående sträckförmågor. Lycka till att komma bort från Ahri nu.

Bot-Lane

Ezreal


Ezreal har sin plats på OP-listan tack vare sin höga skada. Han klarar sig också mycket bra i lagspel. Ezreal har också en säker spelstil, vilket gör honom svår att besegra i 1v1.

Slutsats

Riot arbetar alltid för att balansera sina karaktärer bättre och gör därmed ofta flera mästare övermannade. Det är en ond cirkel som troligen kommer att fortsätta så länge som själva spelet.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now