Mest hatade League of Legends Champions

Det finns många League of Legends Champions att spelare över hela världen älskar och ofta använder för sina rankade matcher. Men vissa mästare också hatad av samhället. Orsaken till all hat kan bero på komplicerade mekanik, irriterande flytta apparater, eller övermannas drag, vilket kan göra mästare irriterande att spela som eller för att gå emot.

När tycke eller aversion en mästare är en helt subjektiv åsikt, det finns några mästare där många spelare är överens om att de är absolut irriterande i någon form av match. Fortsätt att läsa för en lista över de mest hatade Champions vid League of Legends samhälle.

Teemo

Teemo har varit en av de mest ogillade mästare i League of Legends under lång tid. Detta beror på att många spelare hävdar att han är mycket komplicerat att passa in i något lag, vilket kan göra det laget obalanserad och mer benägna att förlora.

Under de senaste säsongerna, startade Teemo att få konstant nerfs, som gjorde honom till en karaktär med låg hälsa och kortdistans attacker. Detta kan dock mästare fortfarande vara otroligt irriterande om han har spelat på rätt sätt på grund av sin osynlighet förmåga.

Det här mästare är enkel att använda, men på grund av sin låga statistik, kan det vara svårt att vinna matcher med honom.

fräsa

Fizz är en av de mest hatade mästare på listan, inte för att han är svårt att använda, men eftersom han är mycket irriterande att gå emot. Denna mästare har mycket hög rörlighet och allvarliga skador. Men det är det som gör honom särskilt irriterande att han är svårt att målet.

En stor Fizz spelare kan utnyttja sina mekaniker och döda alla nära honom. Några av hans mest irriterande förmåga är ’Lekfull Trickster’, som gör det omöjligt för honom att få riktad och ’Urchin Strike’, som ger en hel del skada.

Zoe

Zoe kontinuerligt fruktade på grund av hennes lång räckvidd attacker. Medan vissa andra mästare kan kräva en hel del skicklighet för att dra en effektiv attack av, Zoe kan helt enkelt en-shot din mästare från en lång sträcka.

En annan irriterande funktion är att hennes ’Sleep Trouble Bubbles’ är svårt att undvika, och om du fånga dem, kan ditt team vara i en massa problem. Sammantaget är Zoe hatade eftersom hon är irriterande att gå emot, men vissa människor faktiskt älskar henne på grund av hennes kraftfulla attacker.

Shaco

Om du någonsin gick in i en match mot Shaco du förmodligen fick frustrerad direkt. Om ditt lag inte kan motverka honom ordentligt, kan han dominera en hel Lane lätt, som sätter hela matchen i riskzonen.

Den mest frustrerande mekaniker av denna mästare är hans ultimata ’hallucinera,’ vilket skapar en klon av honom att attacker fiender i närheten. När klon dödas, exploderar den och skapar tre lådor som också behandlar skador. Denna mästare är svårt att dominera, och om du inte vet hur man undviker honom, du är i trubbel.

Tryndamere

Det här mästare kan vara omöjligt att slå om den andra spelaren vet hur man använder honom. Om Tryndamere använder sin ultimata ’Undying Rage’ på dig, blir han immun mot skada i fem sekunder, vilket gör honom till en mycket irriterande mästare att gå emot.

Hans ultimata är inte det enda farlig sak om honom; varje förmåga gör honom svårslagen i de flesta matcher, speciellt 1v1 sådana.

Slutsats

Vissa människor älskar dem, och en del människor hatar dem, men en sak är säker: Om du någonsin gå emot dessa mästare, måste du vara beredd på en tuff tid

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now