Mest efterlängtade spelen 2020

2020 har varit ganska ett år! Oavsett om du är en gamer på PlayStation, Xbox, Nintendo eller PC, delar vi fem av de mest efterlängtade spelen för året.

Cyberpunk 2077

Detta kommande datorrollspel har utvecklats av CD-projektet. Det kommer att släppas på Microsoft Windows, Playstation och Xbox. Cyberpunk 2077 är baserad på en serie av videospel från cyberpunk.

Det är ett förstapersonsperspektiv spel där spelaren ger sig ut på en rad uppdrag. Avklarade uppdrag vinna spelare erfarenhetspoäng, som sedan låsa vissa vapen.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales, är en kommande action-äventyrsspel som har utvecklats av Insomniac Games. Detta spel är bara att finnas tillgänglig på den snart att släppas PlayStation 5.

Spelet är en fortsättning av Spider-man-serien, som är inriktat på karaktären, Miles Morales som mystiskt är biten av en genetiskt modifierad spindel. Spelet fokuserar på Miles försvara sin stad, Harlem, från gäng och brottslighet herrar. Den ursprungliga Spider-man gör Peter Parker ett framträdande i Spider-Man. Miles Morales

Breath av det Wild 2

Föregångaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 släpptes ursprungligen 2017. Nintendo utvecklat detta actionäventyr videospel och det kommer att vara tillgängliga för spel på alla Nintendo-plattformar.

Liksom tidigare Zelda-spel, spelarens mål var att undersöka riket och slutföra uppdrag. En sak som spelare i Zelda-serien kan fortsätta att njuta av är möjligheten att kontinuerligt ha flera alternativ till att fylla ett uppdrag.

Final Fantasy VII Remake

Fortsatt Final Fantasy serien är Final Fantasy VII Remake. Spelet släpps till PlayStation konsoler där spelare kan förvänta sig en blandning av realtids-action och strategi parat i ett.

Final Fantasy Remake spel har varit en av Playstations stora framgångar, som under de första tre dagarna av en av de lanseringar, över 3,5 miljoner exemplar såldes.

Halo Oändlig

För dem som föredrar den första person perspektiv, är Halo Oändlig set till lanseringen 2020. Det fortsätter Halo-serien som den sjätte kapitel. Halo Oändlig är satt att släppas på Microsoft Windows och Xbox One och X-serien. Halo Oändlig ligger i halo ringen när den följer på tidigare story-linjer från Halo franchising.

Oavsett din spelkonsol önskemål våra topp fem matcher är säker på att hålla dig sysselsatt!