LoL Mest underskattade men mycket kraftfulla karaktärer

League of Legends eller LoL är full av mycket kraftfull hjälte som används om och om igen i online-slagsmål. Vissa ansikten verkar dock visa sig mindre än andra trots att de är lika värdefulla som deras mer kända slaggrundsbröder. Det är därför vi kommer att lyfta fram två av de underskattade hjältarna som varje spelare måste vänja sig med om de vill ta kontroll över sitt spel och kontrollera fältet.

Blitzcrank

Detta är en av de missförstådda karaktärerna i LoL-spel. Detta tungmetalldjur tvingas ofta att fullfölja jobbet som en tank när han i verkligheten är en DPS-mästare genom och genom. Blitzcrank overdrive-talang är en typisk melee-DPS-steroid medan hans förmålsförstärkningar görs för att störa och döda allvarliga skador. Det här är inte kraften hos tankar, så det är inte vettigt varför många spelare spelar honom som en mest av tiden.

Han är en ledande användarmästare, eftersom hans varumärke raketgreppkraft gör att han kan ta mästare på avstånd och sedan vidarebefordra dig och dina lagkamrater. Detta fantastiska drag är en episk initiativförmåga som kräver mycket övning för att behärska men kan vara effektiv i rätt händer. Denna hjälte är en anmärkningsvärd minionsbonde, eftersom hans ultimata kan sprängas för att ta ut en hel krypning var trettio till sextio sekunder.

Janna

Även om hon inte är främmande för match på hög nivå, verkar Janna ses mindre och mindre vid denna tidpunkt i avslappnad online-matchmaking. Hon är en oerhört värdefull supportmästare som är en mästare i massor av handel, jordbruk, drivande, skyddande och avbrott. Hennes virvelvindkraft med lite förmåga kraft, gör att hon kan ta ut hela vågorna av minions av avbrott hela lag i strid med dess knock-up effekt. Hon har en extremt potent långsam spell som hon kan använda för att jaga motståndare eller förhindra att lagkamrater dödas eller sväljs genom att förfölja fiender.

Om dina fiender lyckas ta hand om den ständigt svårfångade Janna eller hennes välskyddade allierade, har hon till och med ett rustning som kan sätta igång sig själv, ett torn eller en vän. Hennes sköld är inte heller bara småskydd; det skalar bra med AP och kan säkerställa 1 000 gånger skada. Janna kan också ge massor av skador till den säkrade användaren.