LoL Build Guide

League of Legends är ett extremt konkurrenskraftigt spel som kräver mycket skicklighet och strategiskt tänkande för att kunna överträffa dina fiender. Den här artikeln hjälper dig att bli en av de bästa LOL-spelarna där ute om du följer denna LOL-byggguide.

Först bör du alltid stövlar och tre hk-krukor med i stort sett varje roll i spelet. Det är viktigt att göra detta så att du kan engagera dig eller dra dig tillbaka snabbt med din rörelseshastighet och stanna längre i körfältet med hjälp av HP-krukorna.

Masteries and Runes är avgörande för att vinna banan. Common Mastery builds för en AD-bär är en 21/0/9 build och för tankar en 0/21/9 build. Det här är inte detsamma för alla, men du kommer att upptäcka det efteråt. Runes är mästerspecifika och kan hitta det i den fullständiga LOL-byggguiden.

Summoner stavningar måste gå så här. Hjälp får blixt och avgaser. AD Carry får läka och blixt. Mitt blir antänd och blinkar. Top blir antänd och spöke / blixt. Jungle får blixt / avgaser och slår.

När du spelar som en djungel måste du vara medveten om banorna hela tiden. När du väl ser en körfält som går över, och det är när de har skjutit förbi mittpunkten i körfältet i ditt torn, måste du ta bort den banan så snabbt som möjligt.

När du spelar en AD-båt måste du köpa några Doran's Blades om du har guld, eftersom det kommer att hjälpa dig att göra tankfartyg och detta ger dig massor av skador och livet stjäl.

Om du spelar AP Mild körfält, måste du gå till några Doran's Rings och ett par avdelningar så att du kan lägga upp buskarna på båda sidor för att förhindra att bli ganked.

Om du spelar Top lane, få en avdelning så enkelt som möjligt och lägg den i floden nära utgången från deras blå buff när du spelat på den översta lila sidan. Om du spelar på den blå undersidan, lägg den i tribusken nära deras djungelutgång.

Denna League of Legends-byggguide kommer att göra dig till en bra spelare och samtidigt hjälpa dig att vinna ELO mycket snabbt. Du måste också överväga Elo-boosting-tjänsten eftersom det gör att du kan få vilken division du vill ha till utmanaren. Att köpa LoL-boosting är ett bra sätt att se till att du får en kampanj som du arbetade så hårt för.