LoL Account Creation Guide

Här är en snabbguide till skapandet av League of Legend-konto. LoL är ett fantastiskt MOBA-spel tillgängligt online. Det är gratis att spela och säkert kommer du att vara ansluten i det ögonblick du provar det.

I League of Legends delas spelare upp i lag på tre till fem och får välja en karaktär eller mästare. Sedan spelar de en match som tar mellan tjugo till fyrtio minuter. Målet är att skjuta förbi dina fiendeförsvar och slå deras högkvarter. För närvarande finns det 83 mästare tillgängliga i League of Legends, men det finns en ny släppt cirka var tredje till fyra veckor så det här spelet blir aldrig gammalt. Varje karaktär har också en exceptionell uppsättning förmågor och basstatistik som skiljer dem från alla andra karaktärer och gör dem exceptionella. Du har också chansen att köpa saker under matchen som ökar din mästerstat ytterligare och gör dem exceptionellt till dina.

Om du vill jämföra din mästare och anpassa dem utanför matchen, har League of Legends du också täckt. När du spelar matcher får du erfarenhet och IP. Denna upplevelse ökar din kallare nivå medan IP låter dig köpa nya mästare och runor. Den maximala nivån i detta spel är trettio. När du tar dig till nivån trettio kommer du att ångra nya behörighetspoäng samt rune slots. Sedan kan du köpa runor med din IP och tilldela behärskningspoäng för att stärka din mästare i vissa aspekter av ditt val som försvar, attack, magisk skada och många andra.

Är du redo att börja?

Att skapa ett LoL-konto är enkelt. Detta är samma sak som de flesta andra onlinespel. Tänk dock på att kontonamnet du registrerar dig inte är det namn du kommer att visas under i spelet. Du kommer att använda detta namn för att logga in i spelet. När du har laddat ner spelet och loggat in måste du välja ditt kallande namn som är det namn du kommer att visas under för alla andra spelare som spelar League of Legends.

Nu har du slutfört skapandet av LoL-konton och är redo att börja spela spelet. Det finns massor av videospel där ute, men League of Legends är bäst. Till en början kanske du har svårt att spela spelet men ständig öva kommer du att vänja dig med det.