League of Legends: rankningssystem

League of Legends är en av de största PC-spel i Esports. Det ger ett taktiskt spel och ett brett urval av mästare, vilket gör spelet unikt, intensiv och kul.

Det är dock viktigt att separera de Challengers från scrubs. Detta gäller särskilt i konkurrens spel.

Hur de bästa LoL spelarna bevisa sitt värde? Hur de slutar att få matchas med nya spelare? Det är där League of Legends rankningssystem kan komma in i bilden. Det ställer miljontals spelare i en division enligt deras prestationer och förmåga.

Hur många leden gör League of Legends har? Vilken är den perfekta utgångs rang? I den här guiden får du veta allt om LoL rankingsystem.

Hur Ranks verkligen fungera?

League of Legends rankningssystem består av nio nivåer upp i fyra divisioner. Varje gång ditt lag vinner, tjänar du League Points och framsteg genom varje division. Sedan din Matchmaking Rating bestämmer det exakta beloppet av dina poäng.

När du misslyckas med att vinna ett spel eller sluta, kommer du att förlora League Points. Vid slutet av varje säsong, kommer du att tilldelas särskilda skinn och andra objekt. Kvaliteten på belöningar beror på nivån du har avslutat.

Vilka är de League of Legends Rankat?

LOL har nio led, inklusive järn, brons, silver, guld, platina, diamant, ledar, grandmaster, och utmanare. För att nå Platinum och utanför, kan engagemang och praktik vara kritisk. Du kan specialisera sig på ett antal hjältar, kontrollera patch anteckningar till nivå upp ditt spel. Inte heller känner besviken misslyckande. Finslipa dina färdigheter varje dag för att bli en konkurrenskraftig och tuff motståndare.

Vad är Ranking distributionen?

Som en av de top-notch PC-spel, har League of Legends en global aktör bas. Spelarna är cirka åtta miljoner, enligt studier. Numret också förväntas fördubblas i framtiden.

Nu hur stor del av spelarna kan säga att de är i Iron rang eller konkurrens tier? För närvarande är de mest befolkade nivåer är guld och silver. I de bästa nivåerna, antalet spelare minskar eftersom priset är endast cirka 0,013.

hur man spelar Rankad LoL?

Ja, det finns kriterier för att möta. Som spelare måste du ha en nivå på 30, äga minst 16 mästare, och kryssa krävs rutorna för att starta olika placeringsmatcher.

Så, vad är det bästa sättet att få en bra ranking i League of Legends? Tja, är det viktigt att ha tålamod och ha specifika mål. Engagemang och hårt arbete kan också spela en viktig roll.