League of Legends mest kraftfulla hjälte

Karma anses vara en av de bästa stödhjältarna i League of Legends-spelet i kombination med ett bra drag kan de två ta ut många motståndare. När Karma är ensam kan hon inte göra mycket men fly och trakassera. Du vill stapla runor och utjämna din behärskning till verktyg för den extra minskningen av nedkylningen.

Denna LoL-hjälte har fem olika förmågor som inkluderar Inner Fire, detta är en passiv förmåga som ökar hennes kapacitetskraft med en procentsats baserat på hennes saknade hälsa. Heavenly Wave är hennes standardområde för effektattack, när den en gång använts med mantra kommer den också att läka vänliga mål i området. Det är principfunktionen som kommer att hantera huvuddelen av din skada.

Spirit Bond kommer att sakta ner en motståndarehjälte som du använder den mot medan du förbättrar din rörelsetakt, när du väl använder den på en vän att ni båda rör dig snabbare. Det kommer bara att skada alla motståndare som passerar genom dess område och inte själva målet. Det tar tid att lära sig och använda ordentligt, men om du har tillräckligt med övning och spelupplevelse, kommer du att kunna använda det bättre.

Soul Shield kommer att tillhandahålla en defensiv sköld i några sekunder, när du väl använder mantra med det, kommer det att vara ett förstörande för alla motståndare i närheten. Med den bästa användningen av alla dessa talanger skulle du använda Mantra + Soul Shield för att ge dig själv en buffé då du och din lagkamrat kommer att röra dig mot motståndaren, om de börjar köra använder Spirit Bond för att hålla dem tillbaka och hålla jämna steg med dem , när du och din lagkamrat börjar bli skadad, använd Heavenly Wave + Mantra för att skada motståndaren och läka laget. Med den förbättrade hälso- och koldioxidreduktionen kan du också spamma alla dessa talanger med användningen av Mantra. Hälsan ger dig större överlevnadsförmåga och har också god synergi med Inner Fire.

Karma förlitar sig starkt på minskning av nedkylning och hälsa så att du behöver bygga upp, du vill stapla dessa två statistik för att utnyttja hennes talanger och krafter på bästa sätt. Detta kommer att göra hennes talanger och förmågor mer spammbara och samtidigt mycket effektiva.

För artiklar måste du utveckla och använda alla objekt som ökar din Health, AP och CDR. Objekt måste ta hänsyn till Ionina boost av legenderna.