League of Legends mest hatade Champions

League of Legends spelare har sin favorit Champions att de främsta hela tiden, men de har också en förteckning över sina hatade Champions. Spelare föraktar dem för en rad olika skäl, inklusive inte förstå deras spel eller inte gillar hur de rör sig i matcher. En del av dessa avskyvärda Champions kan hittas på nästan allas kort lista med hatade personas. Se om du håller med de andra.

Zoe

Zoe kan se ut som en rolig och älskvärd Champion, men spelarna lär sig snabbt att hon är raka motsatsen till det. Denna Champion är dekorerad i färgstarka redskap och gnistrar att ge dig den meningen att hon är bara en lätt persona. Men det är de gnistrar och glitter som du bör vara rädd för, det är hennes kropp rustning. Zoe ger drastisk förstörelse från långt håll. Det enda bombsäkert sätt att stoppa henne i hennes spår är att plocka en mästare som har ett förödande slag på avstånd.

Lee Sin

Lee Sin gillar att sparka sig till seger-bokstavligt talat. Om Champion har möjlighet att, kommer han att sparka dig till döds innan du ens har förmågan att motverka. Lee Sin kan också kasta dig in i närstrid ha andra fiender döda dig. Han står där och ser det hela gå ner. Han kan vara blind, men han gör upp för det i allt annat.

Tryndamere

Du vill inte att bekämpa Tryndamere. Denna enorma goliath av en mästare skapades för att orsaka otrolig skada sina motståndare. Han bär en stor svärd som han swipes med och får omedelbar dödar som följd. Du kanske tror att du vill ha honom i ditt team, men det kan vara en dålig idé också. Han är en hemsk matare och kan ställa ditt team tillbaka omedelbart.

Teemo

Teemo är en cartoonish tittar Champion som kan irritera fan av dig. Han har för många funktioner att nämna som kan stå i vägen för en vinst. Han är snabb, har svamp och osynlighet. Hur kan en liten furball orsaka så mycket skada? Låt oss ta en titt på dessa svampar. Teemo har vad som verkar vara en oändlig mängd av dem, och de är alla avsedda att skada dig. Denna snabbrörliga karaktär är en terror.

Vayne

Vayne är en mästare som ser enkelt att ta ut, men hon gömmer kunskaper och färdigheter att hon bara visar när du är på din mest sårbara. Som en fiende kan Vayne kasta STUNS permanent på dig och ditt team. Denna funktion är långtgående och nästan omöjligt att gömma sig från. Hon tycker om att initiera slagsmål och använder sin Marksman färdigheter för att fatta det slutliga bilden. Hon är dödlig.

Det är lätt att komma fram med en lista över Champions du älskar att hata in LoL. Det spelar ingen roll om du spelar med dem eller mot dem, det är bara några karaktärer som du tar en titt på och köra åt andra hållet innan alltför mycket skada tillfogas. Om du viktigaste av dessa besvärliga Champions, du är en modigare människa än en massa League of Legends spelare!