League of Legends: Wild Rift

League of Legends (lol) fans har något att fira denna sommar med lanseringen av LoL: Wild Rift. Detta är en kommande stridsarenan multiplayer spel som är säker på att locka någon LoL spelare. Det bästa sättet att beskriva LOL. Wild Rift stil är en blandning av fantasi, steampunk, och kosmisk fasa

LoL:. Wild Rift först tillkännagavs i oktober 2019 märkning tioårsdagen av League of Legends och har sedan dess varit beta-testas i olika länder

För fans av den ursprungliga LoL, de kanske undrar vad som skiljer LoL: Wild Rift från sin föregångare? För en sak, spelare av Wild Rift bör se det som en komprimerad spel version av den ursprungliga LoL. Trogen vad som inspirerade den, målet i Wild Rift förblir densamma, du är på ett uppdrag att förstöra din motståndares Nexus. Nexus är en skyddad struktur, och att diktat som lyckas eller misslyckas.

Förstörelsen av Nexus är bara en aspekt av Wild Rift; Men det finns andra spellägen att spelare kan välja från.

LoL: Wild Rift, rundor varar ungefär mellan 15-20 minuter beroende på det valda läget. I varje omgång två lag bestående av fem spelare tävlar om att vara först med att förstöra de andra Nexus. Gameplayers från Wild Rift kallas summoner, som strider mot andra spelare (människa eller datorstyrda).

Även om spelet har mänskliga motståndare som ska bli slagna, vissa neutrala spelare kan hjälpa en spelare få erfarenhetspoäng och föremål. Dessa neutrala motståndare i spelet inkluderar djungel monster, Rift Herald och Baron Nashor. Av de tre neutrala är Baron Nashor sägs vara den mest kraftfulla och utmanande att slå.

LoL: Wild Rift snart kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på iOS och Android-enheter. Spelet kan spelas på skrivbordet också. En av de stora saker som spelare av LoL: Wild Rift kan räkna med att se är den ultimata kompatibilitet med mobila spel. Ursprungligen, LoL spelades på datorn; Men med Wild Rift, öppnade en ny marknad för dem som vill spela på språng.

Den här satsning på mobila spel av Riot Games, en skapelse av LOL, kommer att vara ett första för utvecklarna. De hoppas att Wild Rift kommer att leverera lika LoL har och fortsätter att göra så. Den mobila spel var avsedd att vara tillgänglig på alla Android eller iOS-enhet som har släppts under de senaste fem åren.