League of Legends - Viktig information

League of Legends, en berömd e-sport som spelas av miljontals aktiva användare över hela världen kallas snart LOL. Detta är ett gratisspel online-spel som gör det möjligt för spelare att skapa sitt exklusiva konto. Det kräver dock lite tid att nivåera upp till det maximala. Den maximala nivån i LOL är nivå 30, och många spelare strävar hårt efter att nå en nivå som detta främst behövs för att gå in i ett rankat spel.

Dessutom är det osannolikt att LOL-spelare har tillräckligt med BE för att köpa 20 mästare som är mycket nödvändiga för ranking. Nivå 30-kontona är inte de enda saker som behövs för solo-köer men också rankade lag. Men du måste planera så snabbt som möjligt om du ville spela konkurrenskraftigt med ett vännerlag på högre nivåer.

Hur lång tid tar det att nå nivå 30?

Det finns inget definitivt svar på det här än för "lång tid". Detta kan ta flera veckor eller till och med månader av LOL-spel för att säkerställa maximala nivåer, men detta beror fortfarande på följande faktorer:

 • De spel som du lyckas vinna varje dag
 • Typer av spel som spelas oavsett om det är bot-spel eller normalt
 • Antalet spelade spel varje dag
 • Om du använder EXP-förstärkningar
 • Om du använder vinster ökar
 • Det beräknas ta cirka 21, 389 stämningsupplevelser för att uppnå nivå 30. Bot-spelen ger dig bara cirka 90 erfarenheter för varje spel, och ett spel tar 25 minuter som innebär över 150 timmars kontinuerligt spel. Som ni ser är detta god tid att gå vidare och jämna upp ditt konto när du är i första hand; du måste koncentrera dig på dina rankade LOL-spel istället. Att köpa League of Legends smurfkonto är det snabbaste och bästa sättet att jämna upp.

  Vad är Smurf-konto?

  Dessa konton har funnits sedan starten av onlinespel. Det allra första smurfkontot skapades på 1990-talet. Sedan dess har smurfkonton blivit allt populärare. Idag finns det tillgängliga smurfkonton som passar behoven i varje online-spel inklusive League of Legends.

  Ett League of Legend-smurfkonto är ett annat konto som tillåter individer att spela under ett separat namn. Eftersom det inte finns något rykte som man behöver för att leva upp till, kan spelare välja att bli lite vilda och spela tydligt än deras vanliga spelstilar. Detta gör att de kan njuta av spelet ännu mer.