League of Legends - Staten SoloQ

League har haft ett problem för ett tag toxicitet. Så mycket som vi kanske vill förneka det, det är ett faktum.

Spelet blev ökänd i medvetandet hos spelarna i andra Esports titlar på grund av hur illa det var. Detta är alla talar om ett par år tillbaka, i den aktuella dagen, är frågan mycket värre.

Liga samhället i stort har drabbat en all-time topp på toxisk spelare räknas. Varannan SoloQ spel du spelar, hamnar man kör in i en griever eller bara några slumpmässiga karaktär som inte bryr sig och är bara där för att göra allas tid att spela spelet olycklig.

Det här suger det roliga att spela och uppmuntrar ännu fler människor att delta i misär, sprida irritation hela spelarbas som bröd ännu mer toxicitet.

Vad är lösningen?

Att handskas med en "giftig spelarbas" är ingen lätt uppgift. Vi har sett Blizzard gör en röra av det med Overwatch, även om det var över polis och vrida konkurrens scenen i en PG vänligt plantskola. Ubisoft har gjort lite av en bättre jobb med Rainbow, även om igen, som polis toxicitet i form av chatten.

Den enda andra spel som någonsin har haft denna specifika typ av giftiga problem i stor skala är CSGO, men inte nästan till omfattningen av ligan. Den lösning som Valve kom med var Overwatch, som är ett system som gör att seriösa spelare Watch rapporterade spelare spelar spel för några bevis för att hacka eller sörjande.

är systemet inte perfekt, och med CS går till fri lek, det är i en värld av problem på egen hand, men det gör saker bättre.

Att se en lösning som denna genomförs i ligan skulle vara välkomna åtminstone, även om du måste tro att Riot behöver komma med en mer aggressiv plan för att ta itu med problemen.

Mass beställningar

Generellt när du vill ha något förändrats i en tävlingsmatch, måste du gå samman i massa och kräver det. Spelutvecklare är envis. Ex-Pro och ligan veteran Voyboy tycks eka denna känsla. De gjorde en nio minuters video diskutera frågan på YouTube som har blåst upp i gaming community, och har svarat på med beröm och avtal.

Voyboy effektivt ropar Riot för till synes ignorera den växande parasiten som dödar spelet och sätter press på dem att komma fram till en lösning.

Oavsett var du hamnar i frågan, är det svårt att förneka att Leauge kommer att gå på nedgång om Riot inte göra något.