League of Legends’ New Champion: Samira

League of Legends har nyligen släppa olika mästare. Yone och Lillia släpptes back-to-back av Riot Games. Ändå inte dessa versioner var tillräckligt för League of Legends som fans just har hört bekräftelse på att spelet släpper en ny mästare, Samira.

Samma brasilianska innehållsskapare, Streamie, som ansvarar för att läcka anden blomning skinn, Yone, och Lillia, är också ansvarig för att läcka Samira, en Noxian markswoman som är utrustad med en häpnadsväckande kit. Denna läcka utlöste utvecklarens nya mästare trailer. The League of Legends gav nyligen fans en officiell titt på förmågor som Desert Rose innehar.

Det här är allt vi vet om Samira hittills:

Vem är Samira

Liknande ser till Miss Fortune Cowgirl huden, Samira utformad som en Noxian markswoman. Hon är också utrustad för att kämpa mot fiender med ett svärd eller pistol.

Den estetiska att Samira kan håller jämföras med den för mästaren vid namn Valla från Heroes of the Storm. Enligt Streamie, båda av mästare Ultimates, tillsammans med flera andra egenskaper, är liknande.

Vad Förmågor är Samira utformad med?

Q - Flair

När Samira avlossar ett skott, hon har handlat av röntgen fysiska skador på första fienden hit. Samira istället snedstreck med sitt svärd, om denna förmåga gjuts mot någon fiende närvarande samtidigt på närstrid intervallet, eftersom det har en handel av röntgen fysiska skador.

Var och en av dessa träffar har förmågan att kritiskt slå och ta emot bonus skador på 25 procent. Samira har också förmågan efter slutförandet att slå alla fiender som hon möter i sin väg, om rösterna, medan varaktigheten av vilda Rush (E).

Passiv - Våghals Impulse

Samira är utformad för att bygga combo förmågor som är unika från en tidigare träff eller slå attacker. Varje tidigare träff tillåter henne att öka sin stil. Hon kan öka till totalt sex från 'E' klass till 'S' klass. Hon besitter också förmågan att få en X procent rörelsehastighet för varje kvalitet.

Samira attacker handlar även en extra X magiska skador medan närstrid varierar. Detta magiska skador ökar baserat på den saknade hälsa målet. Attackerna som produceras av Samira mot fiender slås upp under 0,5 sekunder när påverkas genom att immobilisera effekter och håller förmågan att hantera skador på sex olika attacker. Samira är också utformad för att streck i intervall mot mål som inte är helt i sin attack område.

R - Inferno Trigger

Detta inferno trigger kan endast användas om Samira nuvarande Style Betyget är ’S.' Denna förmåga gör det möjligt för Samira att släppa lös en ström av bilder från hennes vapen för att skjuta på sina fiender som omger henne tio gånger under en period av två sekunder. Var och en av dessa bilder gäller lifesteal och kan hantera X fysiska skador. Tillsammans med detta har varje skott förmåga att kritiskt strejka.

W - blad Spabad

Samira är utrustad för att snedstreck runt henne för en varaktighet av en sekund. Denna åtgärd skadar fiender två gånger och inkomst X fysiska skador medan förstöra någon fientliga missiler närvarande i området.

E - Wild Rush

Samira vinster attack hastighet samtidigt skära fiender hon rusar igenom. Denna förmåga är cooldown uppdateras genom att döda en fiende mästare.