League of Legends - The Mystery av Doran

League of Legends (lol) karaktär Effrem E. Doran, mer känd som Doran, är en icke-spelbar karaktär i den populära multi-player PC-spel. Denna LoL karaktär är hjärnan skaparen bakom Wukong personal samt Doran klinga, ring, och sköld.

Man tror att Doran hade förmågan att förvandla en vanlig artefakt i något stort. Vid tiden Doran var 15 år gammal, fick han en chans att bli en Master Skapare av ligan; skulle dock en olycka med sin åsna ta allt ifrån honom. Hans sinne var inte längre som det en gång var; Men det som återstod, även om permanent skadade, var hans önskan att fortsätta sitt konstnärskap och passion som artificer.

Doran skapelser regelbundet väljs hela spelet av master differentierad spelare.

Vad gör hans artefakter så unik? Vi bryter ner Doran skapelse och varför de verkligen oöverträffad till andra objekt i spelet.

Doran Blade - En starter objektet begränsat till Kallat s Rift, som anses vara ett alternativt universum Marauders vs. Wardens. The Prospector klinga ersatte Doran klinga.

Dorans Ring- Detta är en starter objekt som också är begränsad till Kallat s Rift och har en guld verkningsgrad 196,56%. Prospector Ring ersättas småningom Doran ring.

Dorans sköld annan startpost som bara finns i den Kallat s Rift, den har en guld effektivitet 95,41%. Dess motpart är Guardian Horn, som kan hittas i Howling Abyss.

Dorans Förlorade Idol - Unikt för Nexus Blitz, har Dorans Förlorad Idol en 252,29% guld effektivitet. Från och med januari 2019 har Lost Idol tagits bort från spelet.

Doran s förlorade Shield - En startpost finns i Nexus Blitz, Doran s förlorade Shield har två motsvarigheter, Kallat s Rift och Howling Abyss. Skölden har en återhämtning av 15 hälsoregenere per fem sekunder.

Dessa är några av Doran skapelser; Två av de mest anmärkningsvärda av dessa är hjälmen för master Yi och Wukong personal.

Även Doran är inte ett alternativ för spelare på LoL är hans närvaro fortfarande kännbara i hela spelet och de olika karaktärer som han har skapat verk för. Några av Doran skapelser är exklusiva för att börja med, medan andra är endast uppnås i vissa världar och skicklighetsnivå.

Still, mycket lite är känt om Effrem E. Doran som ett tecken. Det enda som är säker på Doran är att han var ämnad för storhet men förlorade allt på grund av en skada.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now