League of Legends Eternals Explained

League of Legends ’Eternals’ är ett av de senaste tillskotten till spelet; de tillåter dig att visa upp din senaste statistik eller milstolpar till andra aktörer i samhället, vilket kan bli en böjning konkurrens mellan aktörerna.

Även om detta tillägg fick blandade åsikter på första, vissa spelare gillade idén med att ha möjlighet att spåra och visa din statistik. Här är allt du behöver veta om League of Legends Eternals.

Vad är ’Eternals’?

Eternals kom League of Legends’ Patch 10,5. De arbetar som Kallat låser upp som kan spåra vissa milstolpar och sedan visa dessa statistik för varje spelare som är på matchen. Detta fungerar för att visa upp dina senaste milstolpar för alla spelare medan du spelar.

Det finns två typer av Eternals just nu: Gemensam Eternals och unika Eternals. Var och en fungerar lite annorlunda än de andra, så du måste välja den som passar dina behov bäst.

Vanliga Eternals spåra allmänna statistik såsom assist, dödar eller episka monster dödar. Å andra sidan, unika Eternals spår mästare specifika statistik, såsom ’Vayne åtgärds Roll’, som spårar antalet skillshots som ni Dodge med "Tumble förmåga.

När du köper en evig serie kan du få vissa förmåner när du uppnå en milstolpe. Till exempel, om du träffar fem milstolpar på en evig, kan spelet automatiskt spela in ’Personal Best’ stat, och efter att du slå det är varje spelare i spelet kommer att få ett meddelande om din post.

Om du får alla 15 milstolpar på en evig, din Mastery Emote kan uppgraderas. Tänk på att du kan uppgradera din Mastery Emote varje gång du fyller en evig Set.

Var är Eternals visas?

När du är i spelet, är ditt eviga synlig för din motståndare när du får en assist på deras död eller om du dödar dem direkt. Utanför spelet, dina Eternals visas på lastning skärmen på baksidan av din mästare kort.

Tänk på att om du inte vill se andra spelares milstolpar medan i spelet, kan du stänga av dem.

Hur mycket Eternals Kostnad?

Kostnaden beror på den specifika uppsättning som du vill få och hur många unika eller gemensamma Eternals den innehåller. Det fasta priset för den gemensamma Eternals är av 75 RP (Riot Points) för varje Evige, medan för Unique Eternals, är priset för 200 RP vardera.

Tänk på att du också kan få Eternals för Blue Essence. Till exempel, kan Starter serien, som kostar 225 RP per mästare, också erhållas för 2500 Blue Essence.

Är Eternals värt det?

Som sagt, det finns blandade åsikter om Eternals. Vissa människor ser på dem som ett sätt att visa upp eller böja sina prestationer till alla andra spelare i spelet. Men andra spelare märka Eternals som "en dyr och irriterande för spelare.

Det bästa sättet att veta om de är värda det är att prova dem själv. Eternals har visat sig vara ett effektivt system för att spåra vissa milstolpar och fira dem när du träffar dem.

Det bästa med Eternals är att du inte är tvungen att köpa dem eftersom de är en kosmetisk känsla. Om du inte gillar dem, kan du välja att inte köpa dem.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now