LOL-tips för ultimat spelframgång

Oavsett spel som individer spelar för vill de flesta bli bättre, och detta gäller också för det berömda spelet League of Legends. Om du ville ha några tips för att förbättra, utveckla och ha en mycket trevlig spelupplevelse är följande användbara tips som kan hjälpa dig att uppnå en ultimat spelframgång:

 • Lär dig av dina egna misstag
 • Ett bekant ord som ännu är anständigt för League of Legends eller någon e-sport är "lära av dina misstag". Du kan komma över och läsa alla manualer, artiklar, böcker, tricks, tips eller titta på hur många videoklipp du kan upptäcka - men det är ändå samma sak när du spelar en live match. Förstå de misstag du gjorde och se till att du undviker dessa till varje pris i framtiden. Du kan vanligtvis strömma eller spela in dina spel, då kan du titta på återkörningarna och ta reda på de spel du har gjort och de som du kan förbättra.

  • Spela massor av övningsspel
  • Den här är avgörande. Att hoppa till livespel mot levande fiender eller motståndare är inte ett sätt att lära sig - dina partners blir snabbt förvirrade med dig - och din spelupplevelse kommer inte att vara så trevlig. Dra så mycket som möjligt av anpassade matchningar eller övningar där du kan testa dina förmågor och färdigheter samt finslipa nya tekniker.

   • Var inte otäck
   • Om alla förföljde detta enkla tips, skulle LoL och alla andra MOBA: er och livet i allmänhet vara mycket trevligare för alla! Det är som det är, några människor antar att eftersom de kommunicerar webben kan de säga vad de vill. En individ som är förtryckande eller kraftfull kör spelet för de andra spelarna. Snarare än att göra en kollega mindre eller stötta dem istället. Tänk på att individer fortfarande lätt kan förolämpas eller skadas av interaktioner via nätet i den avancerade åldern. Därför, om någon i din grupp kämpar kan du erbjuda en ordvänlig vägledning.

    • Leta efter kontinuerliga fel
    • Medan individer gör udda misstag, när du avancerar och får fler matchningar som läggs till i din repertoar, kommer du utan tvekan att se några eller mix-ups du gör pålitligt. Titta på dina återkommande konsekvent, så kommer du så småningom att upptäcka de fel du gör i varje spel. Då kan du känna till vad du behöver göra.

     Följ dessa tips, så kommer du säkert att lyckas med alla LOL-spel.