Kan en västerländsk lag vinna 2020 LoL VM?

2020 LoL VM är precis runt hörnet, och fans från hela världen är angelägna om att se sina favorit lag möter varandra i minnesvärda matcher. Den ”världar” mästerskap har alltid varit en av de största Esports händelserna under året, så logiskt, många människor väntar otåligt på det.

Med några dagar kvar, fans redan placera sina satsningar på vilket lag som kommer att vinna mästerskapet. Även om det finns definitivt fan-favoriter för denna utgåva, det verkar finnas en tung tävling i år. Några av lagen hyllade av fans är västra lag som har gjort imponerande matcher och spelar under året, så de förväntas ge samma match kvalitet världar.

Vilka västerländska lag deltar i 2020 LoL VM?

Det finns 22 lag totalt deltar i upplaga 2020 av världar. All-time favoriter som Fnatic och G2 gör en comeback, men många andra lag har visat sig vara imponerande på varje match, så konkurrensen ser solid. Här är en lista över alla västra lag som deltar i detta mästerskap.

LEC - Europa

 • G2 Esports
 • Fnatic
 • Rogue
 • MAD lion

  LCS - Nordamerika

  • Team SoloMid
  • FlyQuest
  • Team Liquid

   CBLOL - Brasilien

   • INTZ

    LLA - Latam

    • Rainbow7

     LCL - CIS

     • Unicorns of Love

      Hur är Väst lag Söker 2020 LoL VM?

      Förutom Fnatic seger vid den allra första LoL VM, västerländska lag har haft en tuff tid mot koreanska och kinesiska lag som FunPlus Phoenix (2019), Invictus Gaming (2018), Samsung Galaxy (2017), och SK Telecom T1 (2013 2015 och 2016). Men detta betyder inte att västerländska lag inte har en chans på denna utgåva av världar.

      Tvärtom lag som Fnatic och G2 Esports har kommit mycket nära att vinna mästerskapet. Under 2019, G2 Esports fick andra plats mot FunPlus Phoenix, med en förlorande poängen 3-0. Å andra sidan, Fnatic fick andra plats mot Invictus Gaming 2018, med en förlorande poängen 3-0.

      Oavsett tidigare års poäng, har dessa två västerländska lag visat enastående prestanda vid LEC 2020. G2 Esports uppnått en fantastisk poäng 15-3, vilket ger dem första hand på LEC 2020 Spring. Å andra sidan, Fnatic fick andra plats med en totalpoäng på 13-5.

      Bortsett från dessa grupper, MAD Lions och Rogue också visat sig i LEC 2020 Spring Season, vilket ger dem en plats i denna utgåva av världar. Medan de flesta fans hejar på Fnatic eller G2 Esports kan andra västerländska lag som Team Liquid eller FlyQuest raska oss vid evenemanget.

      I Slutsats: Kan en västerländsk lag vinna 2020 LoL VM

      Alla lag som deltar i denna upplaga av världar är certifierade proffs, och de är där av en anledning! Fans kan ha sina favoriter varje år, men det kan alltid vara överraskningar och plot-vändningar hela händelsen. Sammantaget verkar detta som ett utmärkt tillfälle för Fnatic och G2 Esports på grund av deras oklanderlig prestanda i LEC. Ändå har LCK och LPL lag också visat sig vara en formidabel motståndare, så det är svårt att förutsäga vad som kan hända.

      Om du vill veta vad som händer, se till att ställa in världarna 2020 online-sändning, som startar den 25 september, 2020.