Janna och Blitzcrank: två kraftfulla men ignorerade LoL hjälte

LOL eller League of Legends är fullmatad med många kraftfulla hjältar som används ofta i online slagsmål. Det finns dock några ansikten som verkar dyka upp ledde än andra trots att vara lika användbar som deras berömda slagfältet bröder. Denna artikel kommer att belysa två av de ignorerade hjältar, där varje spelare måste vänja sig om de vill vinna spelet samt dominerar inom LOL.

Blitzcrank

En av de underskattade LOL Heroes är Blitzcrank. Denna metall slag tvingas att göra rollen som en tank, där i själva verket är han ett stöd DPS mästare. Hans overdrive förmåga är en avgörande närstrid dps steroid. Hans kraftfulla näve görs till avbrottet samt skålen ut allvarliga skador på motståndaren. Dessa färdigheter kan inte ses i tankar. Därför verkligen är det ingen mening varför många spelare använda honom som en tank hela tiden.

Det här LOL hjälte är ett verktyg mästare premier, som hans varumärke raket grab förmåga ger honom möjlighet att bokstavligen ta mästare på avstånd och mot dig och dina lagkamrater. Denna kraftfulla drag är en episk färdighet som kräver övning att bemästra. Det kan dock vara mycket effektiva i rätt händer. Denna hjälte är också en anmärkningsvärd skyddsling bonde eftersom hans ultimata kan sprängas för att ta ut en hel kryp våg varje trettio till sextio sekunder.

Janna

En annan ignorerade LOL här är Janna. Hon är en främling för hög nivå kamp som hon verkar ses allt mindre i dag i vardagligt matchmaking. Men här är det ett värdefullt stöd mästare, som är en mästare på en hel del affärer, jordbruk, skjuta, skydda samt att avbryta. Hennes virvlande förmåga med lite förmåga makt möjligt för henne att döda hela vågor av underhuggare liksom att avbryta hela lagen i en kamp med sin knock-up effekt. Det bästa med detta här är att hon har en extremt kraftfull långsam spell att hon kan använda för att jaga motståndare eller undvika allierade från att dödas av fiender.

Janna har också en sköld som inte bara är en kort tid, men det skalar också mycket bra och kan skydda nästan 1000 skador. Det kan ge enorma mängder skada på säkrade användaren också. Hennes sköld är en anledning till varför du måste använda Janna.

Janna och Blitzcrank är två av de mest underskattade LOL hjälte som kan vara mycket användbara i att vinna kampen. Ge dessa två ett försök, och du kommer att veta hur kraftfulla de är.