Introduktion av mästerskap

League of Legends är på väg att få en helt ny funktion: mästerskap. Som vi alla nu har Riot ett stort förtroende för att lägga till underhållande, nytt innehåll i sitt spel. Med mästermästerskap är deras mål att belöna dig för att du spelar varje LoL-mästare individuellt. Nu har du möjlighet att visa upp din färdighetsnivå med dina favoritmästare.

Så hur kommer de andra att lära mig om min färdighetsnivå?

Riot arbetar med ett så kallat klasssystem, som belönar dina prestationer med varje mästare efter varje spel. Om du presterar bra får du behärskningspoäng. Du kan följa dina framsteg genom att kontrollera League of Legends i din kundprofil. Till en början kommer Riot att belöna spelarna med fem rangordningar som är individuellt möjliga för varje mästare i spelet. Dessa fem rangordningar kommer att kallas vapen. Om du till exempel är bra med Lucian och du vinner många spel med honom på grund av din goda prestanda, kommer du att rangordna honom upp till den femte vapen. Den fjärde och den femte vapen visas som ett märke på laddningsskärmen och i spelet också. Senare kommer vi att se Riot lägga till några mer exklusiva vapen i spelet.

Öka det!

Den här uppdateringen har också en viss effekt på ELO-boosting med Boostroyal. Genom att köpa ett boost från Boostroyal, ger dig möjligheten att prata igenom detaljerna i din beställning med din höga ELO-booster. Detta gör det möjligt för klienten att låta sin booster veta om han kan arbeta med en specifik grupp mästare för att öka mästerskapningen för dessa mästare. Vi ser fram emot denna uppdatering, eftersom den kommer att lägga till några nya utmaningar i spelet. Fram till dess kan du fortfarande arbeta med din division i rankade spel eller låta oss arbeta med det åt dig. Köp en boost i dag!