Hur ser en bra ELO Booster?

ELO öka är när en League of Legends (eller vad spel är förstärkt) spelare spelar på ett konto som inte är deras eget med avsikt att rankning upp.

Detta görs normalt av aktörer och organisationer för vinst, med många människor väljer att köpa tjänsten på nätet.

Den främsta orsaken spelare väljer att köpa ELO öka är att spara tid, men det finns en mängd fördelar för tjänsten.

ELO booster är namnet på de människor som tillhandahåller denna tjänst.

Det finns en hel del olika egenskaper som gör upp en bra ELO booster.

överkomliga priser, diskretion, aktualitet, och möjligheten att skräddarsy sin skicklighet till rangen behövs av boostee alla utgör en del av en bra ELO booster.

Affordability

En bra ELO booster behöver vara överkomliga.

ELO öka marknaden är full av aktörer och organisationer redo att erbjuda sina tjänster. Med detta mättad marknad kommer större valfrihet om vem som ska gå med.

Du är nästan bunden att alltid hitta någon som ger öka för billigare, så en bra ELO booster inte överladda för tjänsten.

Diskretion

ELO öka är emot Riot användarvillkor. De handlar om brottslingar extremt allvarligt.

En första-gången brott bär följande möjliga straff:

 • En två veckors avstängning av kontot

  • Din ära blir nollställs och förblir låst för en tid

   • Du får inte den aktuella säsongens rankad belöningar

    Andra brott resulterar i kontot tar emot ett permanent förbud.

    En bra ELO booster har därför att vara diskret i sina kontakter. Detta innebär grundläggande saker som inte tala om vem som helst att de öka ett konto. Det bidrar också till att undvika ser ut att vara en smurf samtidigt öka, eftersom det minskar risken för att rapporteras.

    aktualitet

    När du köper en tjänst, du får den i tid. Detta är inte annorlunda för ELO öka.

    Om en spelare är villiga att spendera pengar för att rang upp sitt konto, är chansen att spela spelet regelbundet. Ju längre tid det tar för sitt konto för att förstärkas, desto mindre de får spela.

    Det är därför viktigt för en ELO booster för att kunna nå sitt mål inom en acceptabel tidsram och inte leverera till en kund sent.

    möjligheten att skräddarsy Din Skill

    Priset för en ELO öka service skalor med hur många led kontot ökas.

    Det här gör det möjligt för kunder att skräddarsy sina krav på vad de vill. Det innebär också att en ELO booster måste kunna göra samma sak.

    När en booster spelar alltför bra och överskridanden, de riskerar att missa den önskade rang. Detta resulterar i att kunden får mer än vad de betalat för. De är också mindre nöjda eftersom de är fast i en rang som de har bedömts vara för hög.

    Detta verk i omvänd. När en klient köper en hög rang, booster behov att faktiskt kunna uppnå denna rankning. Att inte göra det innebär att de inte kan leverera tjänsten som har betalat för, vilket självfallet är oacceptabelt.

    Det finns gott om kompetens som utgör en bra ELO booster. De som markeras här är några av de viktigaste som att hålla i åtanke när du funderar på att bli en ELO booster själv.