Hur mycket Twitch Streamers tjäna?

De flesta spelare, fritids och professionell, har hört talas om den live streaming plattform som kallas Twitch. Du kan spela videospel, titta på andra spela, och på nätet chatta med spelare runt om i världen. Miljontals spelare har skrivit på för att vara en del av denna community som först infördes 2011. Du kan antingen levande ström video på Twitch eller titta på en av de många uppladdade sådana. Du kan tänka på det som sociala medier för videospelare.

Twitch Användare

Många människor som har ett konto gör det av personliga skäl. De vill visa världen och deras anhängare hur bra de är på ett visst spel, eller de vill titta på andra dominerar och försöka få tips om bättre spel. Du kan göra din egen ström, ladda upp videoklipp och mycket mer.

Inte överraskande, en del användare har hittat sätt att försörja sig ut för att använda Twitch. Du kan verkligen göra bra pengar på att spela tv-spel och ha folk tittar på dig! Du behöver inte ens vara så bra på det! Allt du behöver är lojala anhängare som är villiga att titta på alla dina rörelser. De flesta av dessa spelare strömma sina dagliga spel snäppa och sedan ladda upp innehållet på YouTube.

Making Money

Att tjäna pengar på denna plattform, måste du vara en Twitch Affiliate. Du börjar här, och som dina åsikter ökar, kan du bli en Twitch Partner. Riktlinjerna är enkla. Du behöver minst 50 personer följer dig och ström minst 500 minuter i den senaste månaden. Du måste också de strömmar vara sju olika sändningar. När du uppfyller dessa krav, är du inbjuden att samarbeta med Twitch. Här är där du kan tjäna pengar på ditt innehåll.

Som partner, kraven är strängare. Det måste finnas 25 timmar av strömmande under den senaste månaden, och 12 av dessa dagar måste ha olika innehåll. Du måste också 75 anhängare som har varit med dig under de senaste 30 dagarna. När du når dessa krav kan Twitch granska din ansökan och du börjar få betalt.

Hur mycket pengar du gör tungt beror på din situation. De med hög efterföljare räkna och hundratals vattendrag kan göra runt 20.000 $ per månad. Om du samla alla sponsring eller kontrakt, är att extra pengar på toppen av det lön. De 10 Twitch streamers gör över en miljon dollar om året. Naturligtvis måste du över 800.000 tittare att nå den typen av pengar.

Den genomsnittliga streamer som har några hundra till några tusen anhängare kan göra mellan $ 2000 och $ 5000 per månad. Inte illa för att spela videospel som du spelar, oavsett om du strömmar eller inte. Det viktiga är att ständigt överföra innehåll samtidigt vinna anhängare.

De flesta av Twitch användare inte göra pengar på plattformen, och använda den enbart för underhållning. Om du tror att du kan samla en stor följande med ditt spelande, vad har du att förlora? Du kan bli miljonär genom att bara ha lite kul!