Hur mycket League of Legends Pros tjäna?

League of Legends har en enorm följande som bara tycks växa. Miljontals spelare spelar spelet på en regelbunden basis, en procent av dessa fans spela konkurrenskraftigt och bli professionella. Dessa elitspelare är de bästa i världen och tjänar ofta otroligt pengar bara genom att visa upp sina färdigheter. Om du är tillräckligt bra, kan du göra otroliga pengar på League of Legends. Vem har sagt att spela videospel inte betalar?

Turning Pro

När du slår pro, du går vanligtvis en liga som avser spelet du spelar. League of Legends professionella ligan har funnits i flera år och har några av de bästa spelarna i spelet har någonsin sett. Dessa spelare äta, sova och spela spelet. De garanterar grundlöner för alla sina pro spelare, inte bara de som vinner i konkurrensen. De var de första i sitt slag att lova detta, och fans flockades till spelet för att försöka göra det till toppen av leden.

Spelare kan tjäna massor

Riot Games, skaparna av League of Legends uppger att de har cirka 1000 professionella spelare. Den genomsnittliga lönen för ligan spela är över $ 300.000. Många tecken fleråriga kontrakt med Riot Games. Dessa League of Legends spelare har spelat och studerat spelet i flera år. De vet spelet som baksidan av handen, och de är beredda att spela. Spelarna har anpassnings redskap och hårdvara för att hålla dem uppdaterade med everchanging gameplay. Det är inte ovanligt att spendera tusentals bara för att hålla sina tillbehör aktuell. Det här jobbet tas på allvar.

Dessa spelare försöker antingen ut för konkurrenskraftiga lag eller rekryteras för att spela om de är bara så bra. Sedan lagen anger olika turneringar runt om i landet och även internationellt. De bästa lagen erbjuds sponsring och några av spelarna uppmanas att teckna kontrakt för att bli proffs. Det är ganska processen, men det är det bästa sättet att granska spelarna. När du tittar på dem i aktion, omedelbart vet varför de anses vara de bästa i vad de gör.

ett Bra Living

Den professionella spelare gör ofta mer än deras baslinjen lön när de börjar spela professionellt. När de kommer in turneringar finns det oftast en stor väska att vara hade för att vinna första, andra eller tredje plats. Några League of Legends spelare kan göra mellan $ 500,000- $ 800.000 årligen när de gör detta. Det är inte konstigt att vissa videospel skapare vill behålla dessa lönen uppgår en hemlighet.

Om du funderar på att försöka göra det i League of Legends professionella världen, sanningsenligt, är oddsen emot dig. Endast en handfull spelare får kontrakt med Riot Games varje år, och du måste hålla upp ditt spel till vistelse i laget när ditt kontrakt är upp. Om detta låter som något du kan göra i sömnen, vad väntar du på? League of Legends väntar på dig.