Hur man vinner i League of Legends

Det enda syftet med League of Legends är enkel. Förstöra fiendens Nexus.

Nexus är den stora kristallen som sitter djupt i hjärtat av fiendens bas.

Nu när målet kan låta enkelt i verkligheten, det är allt annat än. Först, naturligtvis, måste du få till det. Detta innebär slåss din väg över kartan, trycka din motståndare tillbaka till sin bas, och sedan driva igenom sin bas med tillräcklig kraft att du har tid att förstöra Nexus.

Så, förinta fienden sambandet är en flerstegsprocess.

Steg ett - The Turrets

Det första målet i ditt spel plan är att komma förbi fiendens torn.

Det finns 11 torn per lag på Kallat s Rift.

Detta innebär att du kommer att ha händerna fulla försöka få igenom dem, eftersom de har stora hälso pooler och ta itu en hel del skada.

Beroende på hur kampen går, måste du bestämma vilka torn där körfält till målet. Om mitten Laner går bra och har drivit fienden laget tillbaka längre än resten av ditt team, sedan överväga låna mer resurser till honom för att förstöra torn snabbt.

Detta sätter mer press på fienden laget och kan göra dem förlora fattningen.

Var försiktig dock. Om du lånar resurs för att förstöra ett torn, är chansen att fienden kommer att driva hårt på det försvagade området i din konfiguration.

Steg två - Work och Slaying

Ingenting är uppnåeligt på kartan utan fast lagarbete och dräpa kraft. Du och dina kamrater måste arbeta som en enskild enhet för att vara mest effektiv. Detta organ i förbindelse med varandra.

Du kan hjälpa dina lagkamrater som är i trubbel och begära hjälp om fienden driver dig särskilt hårt.

Du måste också samordna dina mästare. Kontrollera att du har den rätta balansen, med vissa människor väljer stöd tecken. Utan rätt balans av mästare, kan ditt team inte fungerar, och du inte kan konkurrera med fiender.

Steg tre, Nexus

Så om din hårdnackad strid har gått enligt plan då du har kämpat din väg in i fiendens bas. Nu skrämmande uppgift att förstöra fiendens nexus sitter framför dig.

Fram till denna punkt, är det viktigt att du och dina lagkamrater har byggt sina mästare väl och samordna exakt.

Fångsten är att fienden leker bakom Nexus. Så slutar det slutliga kampen som en kaotisk rush och massakern.

Du måste kunna hantera de fiender som de leker, och mycket skador på nexus samtidigt. Du bör överväga att tilldela roller till ditt team för att försöka kontrollera detta steg lite.

Om genomförs korrekt, så ska du inte ha för mycket problem att hålla fienden låst i sin spawn punkt när du klaga bort på Nexus. Hit det länge nog och Grattis, du har vunnit.

Lång historia kort, är lagarbete avgörande. Ditt mål kan vara att förstöra sambandet, men det kan inte göras utan ordentlig strategi och samordning.