Hur man undviker att vara giftig i League of Legends

League of Legends är förmodligen det mest populära PvP-spelet där ute, och definitivt det mest populära MOBA. Tack vare det har den en av de mest olika spelbaserna i alla avseenden. Med det sagt är LoL också ett extremt konkurrenskraftigt spel, eftersom du spelar mot andra faktiska spelare oavsett vad du gör, och naturligtvis älskar alla att vinna, särskilt när du spelar rankade spel. Den här typen av tävling är bra, eftersom det gör det möjligt för spelare att ständigt förbättra, brainstorma och till och med slå sig ihop, men det har också en mycket mörk sida - toxicitet. På grund av den ansträngning och tid som vissa spelare lägger in i spelet och känner att deras lagkamrater inte försöker lika hårt, eller inte bryr sig så mycket, tenderar de att bli väldigt upprörd, vilket är förståeligt. Men gränsen mellan att bli upprörd eller frustrerad och att bli giftig eller negativ är mycket kort, och i ögonblicket kan det korsas inom några sekunder. Eftersom Riot är mycket allvarligt när det gäller att förbjuda giftiga spelare, beslutade vi att skriva den här artikeln i hopp om att hjälpa dig att hantera behovet av att bli giftigt och förhoppningsvis skydda dig från att få ditt LoL-konto permanent förbjudet.

Hur man undviker att vara giftig i League of Legends

Ta pauser mellan spel

Detta är faktiskt lite lättare sagt än gjort, men att ta en paus efter ett dåligt spel kan göra underverk, även om det är i några minuter. Ta en drink, få lite frisk luft eller till och med tappa ut och kolla dina favoritwebbplatser eller Twitch-strömmar lite. Att ta en paus gör att du kan lugna lite, snarare än att gå in i nästa match redan frustrerad och kanske börja på fel fot från get-go. Du kan kedja spel om du har en vinnande rad, men låt dig lite tid att svalna om du har tappat hela tiden eller känner att du håller på att bli arg. Om du inte vet när det är rätt tid att ta en paus, gör det bara efter din första förlust eller efter att ha förlorat två matcher i följd. Ingen känner dig bättre än dig själv, så försök att skapa ett mönster av när du ska bli salt, och sedan rensa bort huvudet lite!

Skype-samtal eller duo med en vän

Skype, Discord, TeamSpeak eller vad du än föredrar, att prata med en vän medan du spelar LoL kan verkligen hjälpa dig att hantera ilskan, även om din vän inte spelar med dig. Ventilation till din vän utan att skriva i spelchatt är det bästa sättet att hantera frustration i League, och ett säkert sätt att inte få dig rapporterad och förbjuden för att vara giftig. Dessutom kan det till och med leda till några skämt och skratt, och på det här sättet kommer det inte längre att känns som en "ork", utan snarare en rolig aktivitet. Om du ska duo - fråga med en vän , se till att hitta någon som inte tenderar att bli irriterad eller frustrerad, och om din vän kan hantera frustration bättre än dig är det perfekt! Ännu mer, när duoing kommer du inte längre att känna att det vinnande ansvaret bara är på dig, och det hjälper dig att fokusera mer och spela bättre med att veta att någon annan försöker lika hårt och att du kan prata till dem på röstkommandon.

Strömma ditt spel

Har du inte en vän att prata med? Inga problem! Du kan börja strömma ditt LoL-spel på Twitch eller YouTube, oavsett vad du föredrar. Även om du inte kommer att ha många tittare i början, så kommer du åtminstone kunna "prata med dig själv" högt utan att verka konstigt, och det kommer säkert att minska din lust att skriva in-spelet, veta att andra kanske tittar på du spelar. Dessutom känner du aldrig din potential som underhållare, så att strömma ditt LoL-spel är inte bara en "lösning" för att inte bli giftig i spelet, men det kan till och med leda till en ny hobby, och varför inte, till och med lite pengar eller kanske en framgångsrik karriär som streamer! En annan bra aspekt av detta är att du kan spela in dina sändningar, och du kan granska dem senare och se vad som gick fel, vad kunde du ha gjort bättre i en viss situation eller till och med analysera nya strategier. Tack vare detta kan du till och med klippa några sjuka pjäser eller roliga stunder och ladda upp dem på YouTube också!

Skriv men tryck inte på "Enter"

Detta är riskabelt och inte en lösning på toxicitetsproblemet i sig, men om ingenting annat fungerar kan du prova att skriva vad du skulle säga ändå, men tryck INTE på "Enter" för att inte skicka det för andra att läsa det i spelchatt. Psykologiskt sett, när du är klar med att skriva din rant eller blåsa av ånga har du redan tagit det ur ditt system, så att trycka på "Enter" hjälper inte ytterligare. På så sätt kommer det att låta dig "säga" vad du tänkte säga, men utan att kränka andra eller riskera att bli rapporterad och permanent förbjuden. Om detta fungerar för dig, så är det fantastiskt, men se till att arbeta med dina reflexer om att inte direkt trycka på "Enter". På detta sätt undviker du att behöva ta itu med mer toxicitet och negativitet som kommer att följa ditt uttalande om du skickar det. Det är saken med toxicitet i League of Legends, eller i något annat spel för den delen, när du väl har gått denna väg kan bokstavligen inget gott komma ifrån det. De andra spelarna kommer inte på mirakulöst sätt att börja spela bättre, och tvärtom, faktiskt, de kommer också att bli arga och mindre fokuserade, så det enda möjliga utfallet blir dåligt. Lägg till det faktum att du säkert kommer att bli rapporterad och potentiellt förbjuden, och att du är ute efter en god behandling. Ett annat problem med toxicitet är att man ibland kan provoceras av andra, och att böja sig ner till deras nivå kommer också att leda till problem. Oavsett vad de säger, slå inte tillbaka, och om de inte slutar, bara stänga av dem och rapportera dem, eftersom de kommer att hanteras av Riot. Även om de hotar dig med massrapportering, förutsatt att de är ett premade-team, ska du inte ge efter för deras negativitet. Om du inte kämpar mot dem, har du ingenting att oroa dig för, och om du på något sätt blir förbjuden trots att du inte är giftig kan du begära hjälp av en League of Legends-konto unban service . Att överklaga ett toxicitetsförbud kan vara en mycket subjektiv sak, och det är därför du inte bör göra det själv, utan snarare låta någon med mycket mer erfarenhet hjälpa till med ditt försvar.

Nedersta raden

Att handla om vad League of Legends betyder för dig, och antar bara att det är detsamma för andra. Trots sin konkurrenskraftiga natur är det en hobby och ett trevligt sätt att spendera din fritid. Med det sagt bör du inte anta att den spelare i ditt lag som inte presterar så bra som du är, är dålig eller försöker förlora med avsikt. Vissa spelare kanske helt enkelt inte är så erfarna, medan andra kanske går igenom några tuffa tider i sitt personliga liv, och är bara där för att koppla av, ha kul och ta av sig sina problem. Det är därför du inte bör säga saker som du kanske kommer att ångra senare, och inte bara för att du kan bli förbjuden, utan också för att det kan komma tillbaka till ditt sinne slumpmässigt och du kanske inte kan ta tillbaka det. När det gäller slutet hoppas vi verkligen att vår artikel och våra tips kunde hjälpa dig att hantera din lust att bli giftig eller negativ när du spelar League of Legends, och kanske till och med öppnade upp några idéer när det gäller streaming!