Hur man kan förbättra din Esports Lagarbete

Det finns mycket få Esports där lagarbete är inte den avgörande faktorn när det gäller att segern på en hög nivå av lek. Fighters, racers, och det är det verkligen. 99% procent av Esports titlar, du kommer att behöva ett team om du vill spela, och du kommer att behöva ett bra team om du vill lyckas.

Rainbow Six Siege, Counter-Strike, Call of Duty, Apex Legends, Rocket League, League of Legends, DOTA, listan kan göras om och om och om.

Tidigare skrev vi om hur du kan bli en bättre individuell League spelare, låt oss ta en titt på vad du kan göra som ett lag nu: https://www.boostroyal.com/blog/League-of-Legend-Coaching:-Becoming-a-Better-Gamer

Sure, din individuella skicklighet vid varje spel gör en enorm skillnad i resultaten av matcher, men du kan använda bra lagarbete för varje titel, så det finns mycket mer värde på att arbeta på det, då något annat.

Know Your Role

Vägen till att förbättra din lagarbete börjar känna din roll. Dessa roller skiljer sig från spel till spel, med CS har artister som en post Fragger och LoL och DOTA har junglers. Oavsett titeln, när man har en roll, hålla dig till den.

Det spelar ingen roll om du gör bra eller vill göra något annat om du prioritera att vinna, måste du göra ditt jobb. Om du inte gör det, är ditt team kommer att ha ett gapande hål i sin strategi som kommer att utnyttjas, vilket kommer att leda till att dina lagkamrater blir arg på dig, och det hela spiraler ner därifrån. På tal om ilska ...

Stay Består

Komma irriterad på en lagkamrat dåliga resultat är mycket vanligt, speciellt om du har spelat bra. Det är också den främsta orsaken till att lag upplösa. Det spelar ingen roll om en lagkamrat spelar dåligt, och även om de är anledningen till att du förlorat, du måste vara lugn och hålla fred.

käbbel mellan lagkamrater inte bara får dig värmas upp och på tilt, men det blockerar upp dina coms.

På Kommunikation

Kommunikation är avgörande för segern i en hel del FPS titlar i synnerhet. Speciellt respawn titlar som Call of Duty. Din förmåga att berätta för dina lagkamrater vad som händer kommer att tillåta dem att få en bättre uppfattning om vad som behöver göras för att vinna.

Du måste kunna avgöra när du behöver ringa för att få hjälp när du tror en fiende använder en särskild strategi när du hör fotsteg eller granater, och där varje område på kartan är så att du kan ringa ut fiendens positioner. Att veta allt detta kommer att låta din IGL att det samtal som han eller hon behöver.

Lyssna på din ledare

IGL står för en in-game ledare. De är den person som ansvarar för att ringa strategin och de anpassningar som du gör mid-runda. De är oftast någon som är mycket kunniga om spelet och har några allvarliga speltid skakas upp, så lyssna på dem.

Detta går dubbelt så om du är i en färdiga lag. Med Randoms kan det vara irriterande att ta order, visst, men när du spelar med en konstruerad enhet, måste du lyssna på din ledare och göra vad de säger.