Hur man gör första LOL-spel Smärtfritt förslag på nybörjare

League of Legends är ett stridsspel online som fortsätter att fängsla uppmärksamheten och intresset för spelare som kommer från olika åldersnivåer. Om du också ville prova det här spelet, bör du följa dessa tips som är utformade för en nybörjare som du som syftar till att göra det första LOL-spelet smärtfritt:

 • Spela vad du älskar
 • Att välja din allra första mästare är något en mycket skrämmande process. Det finns mer än 130 alternativ att välja mellan, det är lätt att gå vilse i menyn, slösa tid med att titta och surfa när du kan spela. När du spelar LOL och ser till att din första spelupplevelse någonsin är smärtsam, glöm inte alla dessa tryck och gör det du gillar mest. Välj ett som är tillräckligt bra och ser coolt ut för ditt första LOL-spel.

  Som sagt och föreslagits av spelexperter måste du spela det du älskar. Det finns inget perfekt val, hitta mästaren du, vara med och ha kul med LOL-spelet. Färdigheterna kommer precis senare.

  • Välj en roll
  • Välj en roll som passar din spelstil. Så du borde fråga dig själv, är du en av de aggressiva angriparna? Föredrar du att stå tillbaka och stödja ditt team? Att välja den mest lämpliga rollen kan göra din spelupplevelse smidig och spännande.

   • Prova nya strategier med vänner
   • League of Legends är ett roligt och bra spel, med några av dina vänner ensam kan du lära dig och prova nya strategier. Som nämnts finns det många roller att välja den som passar din unika spelstil. är ett användbart sätt att lära sig LOL-spelet. Det finns fem roller i League of Legends.

    • Hantera minor
    • Minions kan verka ineffektiva små bots som skickat dina vägar och det är vad de är exakt. Ändå måste du lära dig hur du dödar dem för att få överhanden på din motståndare och få mer guld som möjligt. Du kan göra detta om du framgångsrikt landar slaget på minions och är den som dödar det som kallas den sista hiten.

     Det lönar sig att lära sig att köra den senaste hiten. Minions kommer att ge dig guld om du senast skottar in dem. Få mer guld så får du fler föremål och naturligtvis mer kraft.