Hur man betalar med Paysafecard - UPPDATERAD

Hur man betalar med Paysafecard - UPPDATERAD

Kära kallare! Här kommer jag att ge dig en kort guide om hur du betalar för våra tjänster med Paysafecard på vår webbplats. Anledningen till detta är att Paysafecard inte tillåter att betala för onlinespeltjänster på deras plattform, men i det följande kommer jag att ge dig ett sätt att kringgå denna regel.

Det finns för närvarande två sätt att betala med PSC. Om du är från Europa måste du tillfälligt välja betalning via Skrill.

1, Skrill - Det rekommenderade sättet

Du kommer att behöva ett Skrill-konto för att fortsätta med stegen nedan. Här kan du registrera ett konto, om du inte har ett ännu .

 1. Logga in på ditt konto på följande länk: https://account.skrill.com / plånbok / konto / login /
 2. När du väl är inloggad, klicka på "Insättning" från vänster-menyn och välj sedan Paysafecard. (KLICKA HÄR FÖR ATT SE BILDEN)
 3. Fyll i önskat belopp och klicka på "Nästa" (KLICKA HÄR TILL SE BILDEN)
 4. Du kommer att omdirigeras till Paysafecards webbplats för att slutföra insättningen till ditt Skrill-konto. (Du behöver inte ett PSC-konto för att slutföra transaktionen).
 5. När pengarna har lagts in på ditt Skrill-konto kan du nu betala med ditt saldo på vår webbplats. Välj G2A Pay i slutet av kassan och välj Skrill när du har omdirigerats till G2A.
 6. Och ni är alla klara! Din beställning ska visas i följande minuter i medlemsområdet. Håll ett öga på din inkorg!
 7. 2, G2A Pay


  Först och främst kommer du att behöva ett G2A Pay-konto för att slutföra dessa steg:

  1. Besök följande länk: https://pay.g2a.com/panel/index
  2. Om du redan har ett konto, logga in. Om du inte har ett, registrera det själv.
  3. När du är inloggad, klicka på " Lägg till medel på vänster navigeringsfält " (KLICKA HÄR för att se IMAGE)
  4. Välj det belopp du vill lägga till och slutföra betalningsprocessen med PSC. (Du måste registrera ett Paysafecard-konto för att använda din kod om du inte har ett ännu.)
  5. När du väl har lagt till mynten i din G2A-plånbok, gå till vår webbplats, gå igenom kassaprocessen och välj G2A som betalningsmetod. När du har omdirigerats till G2A väljer du G2A Wallet som ditt betalningsalternativ och slutför transaktionen.
  6. Och ni är alla klara! Din beställning ska visas i följande minuter i medlemsområdet. Håll ett öga på din inkorg!
  7. Tack för att du läser den här guiden och låt oss veta om du har några problem angående denna process. Vi är alltid redo att hjälpa till med Live Chat, E-post och på Facebook!

More posts