Hur man Hyper Roll i TFT

Hyper valsningen är en speciell TFT strategi som har funnits ett tag nu. Trots det förblir det höljt i dunkel för de flesta Teamfight Tactics spelare. Vad, när, varför och hur av hyper rullande kan vara en stor punkt i förvirring för även erfarna TFT spelare, så vi kommer att köra igenom det.

Hur Hyper Roll i TFT - Vad

Vad är hyper rullande? Tja, det är processen för omvalsning mycket av din guld tidigt, försöker få så många billiga enheter tre stjärnor så snart som möjligt. Det är en särskild strategi som inte bara innebär gruppsammansättning, men i grunden förändrar ditt sätt att spela spelet.

Detta gör det mycket givande för TFT veteraner som har hundratals timmar in i och behöver något att blanda spelet upp.

TFT Hyper Roll - Varför

Tanken bakom hyper valsstrategi är ganska rakt framåt. Du försöker utnyttja denna tidiga spelet fördel och snöboll det till en snabb vinst innan matchen träffar den sena matchen. Det är en utspel av slag, där du handlar styrka i slutet av spelet för en tidig spelet fördel.

Du är mer ofta än inte kommer att ha en starkare tidig mitten spel comp än din motståndare, som kommer att omvandla fler segrar mot motståndare som inte vet vad de gör.

TFT Hyper Roll - När

Installations för strategin kommer att äga rum i mycket tidiga spelet. För hyper rullande till jobbet, du behöver hastighet. Det är en hyper aggressiv strategi som inte gör bra för långsamma tempo spelare.

Därför bör du ha alla dina omvalsning görs av den tidiga mitt i ett spel, då du bör vara redo att stänga spelet innan det kommer till slutet av spelet.

Om du inte stänga matchen i dessa steg, då du har en uppförsbacke för resten av spelet.

Med hyper rullande du inte får övergången ur den i en annan strategi om det inte fungerar. Det är väldigt mycket en göra eller dö beslut, så om du stöter på tidiga eller mitten räknare, då är du chanser att få en vinst minskning drastiskt.

TFT Hyper Rolling - Hur

När du är i början av spelet, använder du upp ditt guld att uppdatera kan köpas mästare. Detta gör det möjligt att få billiga följeslagare tidigt, vilket i sin tur gör det möjligt att få tre-stjärniga kamrater tidigt, vilket snöbollar spelet till din fördel.

Trots den uppenbara enkelheten i det, strategin är faktiskt oerhört invecklad. Det finns olika sammansättningar som du behöver fokusera på en metod för utjämning och stimulering som du behöver för att hantera och balans och den personliga förmågan att spela en strategi som är så aggro.

Wrap Up

I grunden det är vad hyper rullande i TFT är. Det är en kul att spela strategi som kan blanda upp spelet. Därför, om du befinner dig bli uttråkad av typiska TFT, så du kanske vill ge denna strategi en körning för sina pengar.