Hur lång tid tar Pro League of Legends spelare spelar?

Mycket. En hel del.

Att vara en professionell vid varje spel sätt att vara bäst i världen. Med andra ord, det slog ut resten av tävlingen med skicklighet och stil.

För League of Legends, det innebär att vara bättre än 80 miljoner månatliga spelare.

Det är rätt ... 80 miljoner.

nivå av skicklighet, kunskap och engagemang krävs för att vara den översta 0,1% av 80 miljoner spelare är absolut löjligt.

Så hur mycket tid tar det att få så här bra?

Tja ...

Team Liquid

Spelarna i Team Liquid kommenterade att de utövar i minst 50 timmar i veckan. Det är ett minimum, ofta spelar för mer. Detta är långt mer än de flesta heltidsjobb, så om du vill bli ett proffs så du kan ha det lugnt, du har en annan sak som kommer.

Tänk Team Liquid, samtidigt som det bästa laget i Nordamerika, knappt knäcka topp 10 i världen. Så om 50 timmar i veckan är bara tillräckligt för de 10, tänk på hur mycket är nödvändig för resten.

Det är inte ovanligt att se spelare in i 15 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Det är ansträngande, men det är vad som krävs för att bli en världsmästare.

Den koreanska Region

Korea är ökända för sina militära liknande intensiva tränings regimer. Som tidigare nämnts, 15 timmar om dagen är inte en ovanlig syn.

Som sagt, är det på grund av denna mentalitet som Korea betraktas allmänt som den starkaste regionen i världen, med tre lag når topp 10 i år.

Det är inte bara League of Legends dock Starcraft II, DOTA, och Overwatch alla får sin del av löjligt praxis timmar från koreanerna, och i allmänhet, de håller även de bästa platserna i dessa spel också.

Den mentaliteten är att om du spelar fem matcher kontra motståndarens tre matcher per dag, då det är 21 extra spel per vecka, eller 84 extra spel per månad. Under årens lopp som gör en enorm skillnad.

Det är inte alltid så Extreme, Fast

Även de bästa av de bästa behov denna nivå av praxis att försvara sin position, det finns gott om pro lag ute med mer balanserade regimer som liknar genomsnittliga arbetsdagar.

8 timmar om dagen, fem dagar veckor. Massor lag anta denna mantra med stor framgång.

I själva verket några av de bästa tränarna i världen föredrar detta schema, med hänvisning till en kvalitet framför kvantitet strategi. De fruktar också att de extrema timmar kan ha negativa effekter på deras spelares gameplay.

lågsäsong

Det finns inga gasväv (praxis spel mellan pro lag) under offseason av LCS.

Under den här tiden, spelarna är fria att tillbringa sin tid att göra som de vill, oavsett om det är att spela League solo eller på annat sätt. Solo köande inte upprätthålls av någon av de professionella team, men gott om spelare som fortfarande väljer att göra detta för att undvika att få rostiga.

Vissa spelare också använda denna tid att strömma. Spelar League för kul med sin publik, hjälpa dem att etablera sin individuella följande och öka sina lager som spelare.