Hur gör jag bli bättre på League of Legends?

Första saker först, finns det inget enkelt one size fits all lösning till framgång på ligan. Olika aktörer har olika styrkor och svagheter, och olika situationer kan påverka den tid som de kan ägna åt League of Legends.

Med detta sagt, finns det några viktiga saker som blivande spelare kan göra för att maximera deras

speltid för att se till att de får mest valuta för sina pengar.

Pick A Champion klass, och hålla fast vid det

ofta en fråga som dyker upp är spelare vända kring vad mästare de spelar med på

den ordinarie. Detta är ett recept för misslyckande.

Hur kan någon förvänta sig att bli bättre med en mästare om de inte spelar det mästare lång

tillräckligt för att lära repen?

Välj din klass, eller ännu bättre, en huvud mästare, och ägna dig åt dem. Lär

dem och bli expert i sitt spel. Varje mästare och klass har sina egna nyanser; de är djupgående och kräver 100s timmar att bemästra.

På tal om 100-tals timmar ...

Practice, Practice, Practice

Som alla spel eller sport, nummer ett sätt att få bättre är att helt enkelt spela mer. Ju mer du spelar desto mer du lär dig och desto snabbare dina reaktioner är växer desto större blir din situationsmedvetenhet.

Practice med ett team eller på egen hand. Ett lag är bättre om du har valet. Den tillåter dig att arbeta med kommunikation och samordning, samt strategi och taktiska spel. Var inte rädd för att spela själv, dock.

Solo kö, medan upprörande ibland är ett bra sätt att lära och växa som spelare. Du kan arbeta på dina individuella färdigheter och lära sig att anpassa sig till situationen omkring dig.

Det är absolut nödvändigt, men att du tränar med syfte. Bara starta upp spelet och hoppa in, medan bättre än ingenting, är inte tillräckligt. Du måste vara särskilt i vad du gör. Behöver du arbeta på din jungleing? Sedan gör det exklusivt.

Det samma gäller om du kämpar offensivt eller defensivt. Se till att du använder din tid klokt, sätta praxis i där det måste gå.

Get That Game Kunskap

Så du har fått din mästare, har du fått din speltid, vad händer nu?

Din spel kunskap.

Game kunskap är kanske den enskilt viktigaste faktorn som gör en bra spelare. Skicklighet och talang är stor och alla, men om du inte vet mekanik och interaktioner i spelet då du inte kan någonsin bli riktigt bra.

Vad är spel kunskap? Det är din förståelse för olika tekniska aspekter av spelet. Hur säker buffs interagerar med varandra, hur förmågor arbetar tillsammans, hur objekt stack, och naturligtvis karta kunskap allt faller under denna banner.

När du har en stark spel kunskap, kan du göra mer välgrundade beslut i stridens hetta, ofta kommer ut på toppen på grund av din chef förståelse för spelet.

Det finns många sätt att öka ditt spel kunskaper. Som nämnts, kan praktiken göra det. Men du kan också studera spelet.

Watch YouTube-videor på de olika interaktionerna av spelet och din mästare och titta på proffsen spelar, för att vara det bästa du måste lära av de bästa.