Hur fungerar Elo Boosting?

Elo boosting är ett populärt sätt att öka din rang i topplistorna i League of Legends genom att dra fördel av en service som erbjuds av några av de bästa spelarna i spelet. Det finns två huvudmetoder för Elo boosting, båda med sina egna fördelar.

Solo Boosting

Solo boosting är det billigaste alternativet för de två, men det medför vissa risker. Att använda solo boost-metoden innebär att du ger din League of Legends-kontoinformation till boosteren. Om du använder en ansedd tjänst bör ditt konto vara bra. Att dra fördel av betalande kunder är ju det snabbaste sättet att förlora alla affärer och få ett dåligt rykte.

Risken med att dela dina referenser är inte att booster sannolikt kommer att dra fördel av ditt konto, utan snarare än att Riot potentiellt skulle kunna förbjuda dig. Det finns ett konstant vapenkapp mellan Riot och solo boosters, med boosters som försöker förbli oupptäckta.

Risker åt sidan, detta är det snabbaste och billigaste boosting-alternativet. Boosteren loggar in på ditt konto och spelar som du tills de når den önskade rankningen. Då är ditt konto tillbaka till dig och du kan njuta av att spela i din nya rang.

Duo Boosting

Duo boosting är långsammare och dyrare än solo boosting, men det är också mycket säkrare. Duo-boosting bryter inte med tjänsten, så Riot kan inte förbjuda dig för att använda den här tjänsten.

När duo-boosting behöver du inte ge ditt kontouppgifter till boosteren. Istället spelar du tillsammans med booster som sedan bär dig genom matcherna. Genom att få boosteren att bära dig, stiger du fortfarande i topplistorna, men utan risken att bli förbjuden.

Eftersom duo-boosting förlitar dig på att du spelar tillsammans med booster, tar den här metoden inte bara längre totalt sett, utan den kräver också en mer betydande tidsinvestering från din sida. Med solo-boosting är du inte involverad i processen. Med duo-boosting måste du vara inloggad och aktiv för att den ska fungera.

Duo boosting kostar också mer än solo boosting. Detta beror på att det tar längre tid och ofta involverar fler spelare. Eftersom du nu måste betala mer än en booster kan du förvänta dig att priset kommer att öka i enlighet därmed.

Är det bättre med tiden och pengarna?

Endast du kan bestämma om boosting är rätt drag för dig. Om du är en avslappnad spelare som inte kommer att behålla sin förstärkta rang, är det liten mening att öka ditt konto. Om, å andra sidan, ditt mål är att hålla din rang, men du bara inte kan tyckas komma dit, kan boosting vara ett genomförbart alternativ. Kom bara ihåg, det är upp till dig att faktiskt behålla din rang när du har nått den.

Slutsats

Även om boosting inte är för alla, ger det en tjänst som många spelare väljer att dra nytta av. Det viktiga att komma ihåg när du ökar är att om du inte kan eller inte behåller din rang kan du förlora den. Det är också viktigt att komma ihåg att solo-boosting medför risken för att bli förbjuden. Duo boosting, även om det är dyrare, är det säkrare alternativet.