Hur är LoL fortfarande den mest populära spelet efter ett decennium

tv-spelsvärlden har gett oss massor av spännande och nya sätt att utforska, tävla och ha kul. Det finns en hel del populära spel som har befunnit sig i många spelares hjärtan i flera år, vilket gör dem åter spelbar om och om igen. Dock har inte alla spel äran att stanna populär i hela många år; de flesta av dem förlorar popularitet under månaderna.

Onlinespel förändrat perspektiv på långsiktiga spel eftersom deras replay värde kan vara extremt hög i vissa fall. Till exempel ger Call of Duty en ny version på spelmarknaden varje år, men i huvudsak erbjuder samma mekanik som spelare älskar, samtidigt lägga till nya funktioner varje gång.

När det gäller de mest populära spelen genom tiderna, är ett namn som alltid skiner League of Legends, och det beror på att det har behållit sin plats som en av de mest spelade spel sedan dess release mer än 10 år sedan. League of Legends tog en enkel men roligt sätt att testa spelarnas färdigheter i en strategi-baserat spel. I den här artikeln ska vi över några skäl som LoL är fortfarande den mest populära spelet efter ett decennium.

Det har en massiv spelare Base

League of Legends är för närvarande med över åtta miljoner aktiva spelare varje dag, vilket gör den till den mest populära PC-spelet någonsin. En av de viktigaste anledningarna till att LoL har en sådan enorm spelarbas är att det är en free-to-play spel, vilket gör att vem som helst med en kapabel dator för att hoppa rätt in och spela.

En annan utmärkt anledning till LoL popularitet är att det inte är en pay-to-win spel, vilket innebär att du inte behöver betala riktiga pengar för att få en enorm fördel gentemot andra spelare, vilket är något som många spel gör. Du kan spendera riktiga pengar på LoL, men de flesta fördelarna är kosmetiska och statistisk. Detta gör att alla spelare att klättra över leden med tillräckligt praxis och hårt arbete.

Men spelarna är inte den enda massiva inslag i spelet, eftersom LoL har stämplas som en av de mest sedda spel online, vinner över 69.700.000 tittade timmar år 2019 på Twitch plattformen. Sammantaget många spelare och åskådare komma in League of Legends varje dag, vilket gör det behålla sin popularitet.

Det spelar en stor roll i Esports

Riot Games bidragit till att etablera eSports världen, som ständigt växer som en av de största industrierna i senare tid. League of Legends har mer än 100 professionella team över hela världen, och det finns också många runt om i världen mästerskap där spelare från hela världen tävlar om vem som är bäst.

Det är ständigt utvecklas

Det bästa LoL är att det aldrig slutar nyskapande. Oavsett om det är genom balansförändringar, nya mästare, eller nya objekt, LoL håller spelet fräsch för både nybörjare och avancerade spelare, vilket gör spelarbasen ännu större för varje år. Detta har möjliggjort Riot att expandera på LoL universum, vilket ger en spännande lore att upptäcka.

Slutsats

League framgångar har också gjort det möjligt för företaget att öka spelets räckhåll. Senare under 2020, är ​​Riot planerar att släppa League of Legends: Wild Rift, vilket är den mobila motsvarigheten till League of Legends. Detta kan potentiellt fånga tusentals nya spelare och introducera dem till LoL universum. Med så många innovationer och funktioner, är det säkert att säga att LoL inte kommer att förlora sin popularitet som helst snart.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now