Hashinshin förbjudas från Twitch Efter Grooming Anklagelser

Hashinshin förbjudas från Twitch Efter Grooming Anklagelser

Efter allvarliga grooming påståenden Maya Henckel (@Caltyss) via Twitter, Twitch beslutat att permanent förbjuda populära League of Legends streamer kallas ’Hashinshin.’

Caltys gjorde ett uttalande på Twitter att läsa, ’jag var tränas av Hashinshin när jag var 15 år gammal.’ Pro spelare också ut ett dokument som förklarade allt som hände och varför hon bestämde sig för att komma fram. Vid slutet av dokumentet, Caltys skrivit flera skärmdumpar av meddelanden som hon utbyts med Hashinshin på den tiden.

Även om de inte byta några olämpliga bilder, sade Caltys på det dokument som Hashinshin frågade henne för foton flera gånger. Dessa skärmdumpar av samtalet visade också många meddelanden från Hashinshin flirta med Caltys samtidigt sexualiserar henne i vissa fall.

Hashinshin s Response

Vissa stunder efter Caltys’ tweet fick virus, Hashinshin kom fram och behandlas dessa påståenden i en YouTube-video. I videon, Hashinshin förnekade varje anklagelse mot honom och uppgav att de skärmdumpar som Caltys publiceras på dokumentet var falska och / eller redigeras. Kommentaren avsnitt av den video fylldes med kommentarer stöder streamer och hävdade att han var felaktigt anklagad.

Men inte långt efter videon ades, Hashinshin skrivit Tweet där han uppgav att medan han skicka några olämpliga meddelanden till minderåriga, han tränas aldrig någon. I tweet, streamer hävdade också att han inte kunde komma ihåg något av vad han hade gjort i det förflutna, så han var inte säker på vad som hände exakt.

Hashinshin började ursäkta sig med att säga att han inte kunde minnas på grund av hans psykiska sjukdomar och att han vidta åtgärder för att kontrollera sig själv till ett sjukhus på grund av ett självmordsförsök. Medan han fått stöd från några av sina fans, en massa människor stod med Caltys och bad Twitch att vidta stränga åtgärder.

Streaming Community ropar Hashinshin

Medan Hashinshin postade dessa tweets, några kända League of Legends spelare och banderoller, såsom 'IWillDominate' och 'VoyVoy,' kom fram och postat tweets och YouTube-videor som stöder grooming påståenden Caltys samtidigt be Twitch till förbud Hashinshin omedelbart. Dessa meddelanden pekade på Hashinshin som en pedofil och ett rovdjur.

Den 22 juli 2020 Hashinshin skrev att han inte hade gjort något olagligt och att han bara var en ’shitty människa.’ Han skrev också att han förnekade grooming eftersom det var ett brott.

Twitch Bans Hashinshin permanent

Senare samma dag, Rod Breslau (@Slasher) publiceras via Twitter att Twitch beslutat att förbjuda Robert ’Hashinshin’ Brotz permanent på grund av grooming påståendena under de senaste dagarna.

Vissa timmar senare Hashinshin själv bekräftat denna information samtidigt som ursäkt och säger att han skulle 'tjäna förlåtelse.' Några av de sista tweets görs av spelaren konstaterade följande "Fair enough. Jag kommer att tjäna förlåtelse. Sätt varje bit av hat på mig att du kan uppbåda, bara vara redo att se mig senare och säga att jag har tjänat din förlåtelse. jag kommer inte att bära en agg mot någon av er för allt du säger nu. "

Slutsats

Efter Hashinshin förbud, några andra kända serpentiner, såsom ’SayNoToRage’, var också riktad på grund av påstådda underprissättning, vilket resulterar i Twitch förbjuder dessa konton också.

More posts