Framgången bakom LoL

League of Legends eller LOL är en av spelindustrins mammuter. 2014 citerades cirka 27 miljoner aktiva dagliga spelare. Siffrorna förväntas gå högre. Så hur uppnådde League of Legends sin enorma framgång?

 • Stegar och rangordningar ger spelare något att sträva efter och till och med att skryta om
 • League of Legends har ett rangordningssystem som gör att du kan hoppa i olika rangordningar när du har uppnått ett visst förhållande av vinster kontra förluster. Spelare kommer sedan att spela rank för att kunna redovisa färdighetsnivån. Spelarna kan också välja att spela utan att gå med i systemet som gör det möjligt för spelare att njuta och ha kul.

  • Lagdynamik tenderar att stimulera spelare att uppmuntra och rekrytera sina vänner - ett stort lag vinner tillagda spel
  • LOL-spelet är ett lagspel med 3v3 eller 5v5-format. Även om du kan använda alternativ för solo- eller duokön när du spelar med främlingar, när du börjar spela med LOL, kommer du att vilja gå med i ett lag eller skapa ett själv. av vänner som kommunicerar väl och förstår varandras stil förväntas göra bättre än ett team bestående av främlingar. Så snart du börjar spela med vänner kommer du att få inbjudningar från andra vänner att spela ännu mer.

   • Fame, Fortune, Glamour
   • League of Legends är i slutändan spännande att spela och titta på. har väsentligt utvecklat en mycket konkurrenskraftig spelplats kombinerad med prispooler som når miljoner. från olika länder i världen som har etablerat ett och som också sponsras av större företag. De spelar ofta på stadioner laddade med fans som beskrivs av några som världens rockstjärnor.

    League of Legends-framgången åstadkommes avsevärt av många olika bidragande faktorer. Detta har utmärkta funktioner, kan enkelt spelas och mycket konkurrenskraftigt. Det finns massor av anmärkningsvärda och imponerande aspekter av League of Legends som verkligen fångar uppmärksamheten och intresset för miljoner spelare.

    Inte konstigt att detta är så populärt och mycket eftertraktat för särskilt bland de senaste generationerna. Framgången för League of Legends förlitar sig främst på de otaliga spelarna som beskyddar spelet. Det är de som ligger bakom League of Legends fortsatta framgång och popularitet. Spela nu och ha kul.