Faktorer som kan bidra till League of Legends Framgång

League of Legends är inte en typisk typ av spel. Om du är intresserad av att spela LOL, kan du börja känna dig så överväldigad av massor av information som du kommer att stöta på, eller så har du direkt till hands. Få inte panik. Det finns faktorer som hjälper dig och kommer att bidra till din ultimata League of Legends-framgång.

Oroa dig inte om specifika positioner och egenskaper minst för de första 5 nivåerna

Du måste komma till den femte nivån i din LOL-spelarprofil för att kunna komma åt de flesta av alternativen för spelet. Detta inkluderar spelare kontra spelare. Allt du gör före den här punkten hjälper dig bara att få fötterna i marken, så stress inte dig själv och försöker bestämma vilken position eller vilken karaktär du passar perfekt. En viktig sak du behöver fokusera på är att prova olika karaktärer för att avgöra vad som känns perfekt för dig.

Lär dig grunderna i kartan och de olika positionerna

För att kommunicera med dina lagkamrater bör du veta vad du ska säga. Du behöver inte vara expert över en natt. Detta är emellertid ett bra ställe att börja lära sig den primära ligans ordförråd. Du bör bekanta dig med allmänna strukturer och positioner man kan spela på den.

Lär dig liganspråket

Att lära sig LOL-spel kan du möta mekanisk process eftersom det är ett kulturellt. Du måste acklimatisera dig i spelgemenskapen. Ett primärt sätt att göra detta är att bekanta dig med dess unika lexikon.

De viktigaste termerna som du troligtvis kommer att möta är:

  • CS eller Creep Score -Det är antalet minions som du har dödat i spelet
  • CC eller Crowd Control -Förmågan som begränsar mästarens förmåga att delta i strider eller alla drag som tillfälligt förblindar, stuns, avväpnar mål och mer
  • Detta är kortare för drakar, det skrämmande och stora monster som du ofta ville döda med hjälp av ditt team för att få betydande bonusar. Om någon skriver "dra" frågar personen vanligtvis om du kan hjälpa honom att döda draken.
  • Vågklart- Detta är mästarens förmåga att döda hela vågen av fiendens minions mycket snabbt.
  • Detta är bara några av de många faktorer som bidrar till din League of Legend-framgång. Det finns andra faktorer du kan lära dig om du tar tid att undersöka mer om LOL och sätt att lyckas med det här spelet.