En översyn av ELO-boosting

Hej stämman! I det följande kommer jag att försöka ge dig en ärlig bild om ELO-boosting, med min bästa kunskap och erfarenhet på vägen. Först och främst, vad ökar ELO, vad handlar det om? För att kunna få en fullständig bild av ELO-boosting, kommer jag att guida dig genom dess historia och syfte.

Så vad är ELO-boosting? För att få svaret måste vi först lära oss om ELO-betygssystemet och dess historia. ELO-klassningssystemet skapades och namnges efter Arpad Elo, en ungerska schackspelare. Det är en metod för att beräkna spelarnas relativa färdighetsnivåer. Det här systemet är designat för ett på ett spel, som schack. Det är en felfri formel, men när det gäller lagspel är det inte felfri längre. Och som ni vet är League of Legends ett femtävlande kontra femtävlingsspel. Om man bara beaktar detta kan ELO-klassningssystemet fungera 5 gånger mindre exakt, utan att ta hänsyn till andra faktorer.

Om du läser detta kanske du funderar på att köpa en ELO-boost, vilket förmodligen beror på att du är ett offer för bristerna i betygssystemet. Vad menar jag med offer? Eftersom ELO-systemet inte var designat för ett lagspel kan du ha falska resultat eftersom det är mycket troligt att förlora spel på grund av andra lagmedlemmar. Detta är punkten där ELO-formeln misslyckas: du är inte belönad av din skicklighet, det är teamets färdighetsnivå som är viktigt.

Här kommer ELO att öka bilden. Denna tjänst finns sedan spelets början. Det introducerades för att lösa problemet för många spelare: att komma till nivå och division där de hör hemma. När säsongerna gick i League of Legends förbättrades ELO-uppsvingstjänsterna med tiden, men huvudidén förblev densamma. Genom att köpa en ELO-boost beställer du en professionell mästare eller utmanaresspelare för att öka ditt League of Legends-konto till nivån och uppdelningen av din önskan.

Som en slutsats: Vem rekommenderar jag ELO-boosting? Jag rekommenderar att du väljer ELO-boosting om du kämpar för att göra process i spelet och du känner att du skulle kunna prestera mycket bättre i en högre division. BoostRoyal erbjuder kvalitet och snabb boosting med olika typer av rabatter. Tveka inte att njuta av dessa perfekta tjänster, gå ur ELO helvetet och njut av spelet som det var tänkt att vara