En kort introduktion till League of Legends

Om du aldrig har spelat League of Legends, kan det vara lätt att känna sig överväldigad av många mästare att Välj från och lära dig spela. League of Legends är lätt att lära sig tack vare sin enkla design men innehåller flera distinkta spelstilar som du kan välja mellan.

Vad är målet?

Målet med varje match är att förstöra fiendens Nexus. Nexus fungerar som din hemmabas och den sista försvarslinjen. Du måste kämpa till andra sidan kartan mot fiendens Nexus medan du kämpar mot andra spelare i PVP, spelare kontra spelare, såväl som NPC-minions och torn.

Du och din motståndare har minions som attackerar fienden i vågor. Dina minions är ditt främsta sätt att förstöra fiendens Nexus, men de kan inte besegra torn ensam. Det är här du kommer in. Det är upp till spelaren att förstöra fiendens torn och låta dina minions gå framåt.

Försök aldrig förstöra ett torn ensam. Du måste låta dina minions gå framåt först för att dra upp tornbranden. När alla dina minions är nere är det avgörande att dra sig tillbaka tills förstärkningar kommer. Om tornet riktar dig, kör. Flykt är avgörande; du kan inte överleva om du står i tornbrand.

Bli starkare

Till skillnad från andra onlinespel, som World of Warcraft, är League of Legends inte ett långsamt teckenbyggande spel. Dina mästare återställer efter varje match och förlorar alla nivåer, föremål och guld som erhållits under spelet. Även om vissa spelare utan tvekan ser detta som en dålig sak, gör det att varje match kan börja jämnt.

Du får erfarenhet genom att vara i området när fiender är besegrade. Du tjänar också guld genom att besegra fiender. När spelet fortskrider kan du återvända till din bas för att köpa uppgraderingsföremål med det guld som du har samlat.

När du får erfarenhet får du nivåer. Du kan nivå upp till nivå sex. Vid denna punkt i spelet kan du låsa upp din mästares ultimata attack. Detta är en extremt kraftfull attack som kan ha en betydande inverkan på resultatet av matchen om den används tillräckligt.

Avancera till fienden

Det slutliga målet för varje match är att förstöra fienden Nexus. Du kan inte göra det utan att gå framåt på slagfältet utan bara ladda blint. Det är viktigt att stanna i banorna i början av en match.

Det finns tre körfält på varje karta. Dessa är topp, mitten (mitten) och bot (botten). Det finns områden mellan dessa körfält, men dessa områden innehåller kraftfulla monster som attackerar alla som kommer för nära. När spelet fortskrider kan du ta ut dessa monster för en guldutbetalning, men du måste först vinna några nivåer.

Slutsats

Att lära sig grunderna i League of Legends är den enkla delen. Nu är det dags att lära sig dina favoritmästare inifrån och ut. Många av de människor som spelar League of Legends idag har spelat i flera år, så bli inte avskräckt om du inte går till bästa start. Fortsätt öva och lära dina mästare för att bli bättre.