Elite League of Legends Teleport-tekniker för att döda din fiende

Dagligen loggar många spelare från alla delar av världen in på LoL för att spela. Tråkigt att säga att många av dem krossas av de få experter som känner till alla tekniker i spelet. De mer kända teknikerna involverar ofta en av de mindre utnyttjade stämmanes trollformlerna i offentliga spel, den mycket användbara men vanligtvis tas för givet teleport-stava, och även om det kan ta några veckor att bemästra, tar det bara ett par stunder att läsa och lära dem.

Fiddlesticks överraskning

Om det finns ett ljud som slår skräck in i varje skicklig LoL-spelares hjärta, är dess sjukande Caw! Kraxa! Av Fiddlesticks avskyvärda ultimata som är inget mindre än ett område med verklig stämning av undergång för var och en som fångats i dess kölvattnet. Problemet med denna spell är dess 2 sekunders kanaltid som behöver spelaren att vara klok när han eller hon är redo att attackera. Överraskande förstår ett litet antal spelare kraften i detta ultimata när det kombineras med nyttan av teleport-stämningen.

Det bästa sättet att få bort dina fiender med denna teknik är att lägga en avdelning i de längsta buskarna på kartans botten eller övre körfält. Om du gör det ordentligt kan du teleportera på baksidan av din fiende och i hemlighet vänta på den perfekta tidpunkten för att starta från strejken och buskarna.

Nunus fälla

Nunu är känt i LoL för att ha ett av de bästa ultimaten i spelet, som kan svälja hela laget i sin breda radie och explodera dem i många bitar. Tråkigt att säga, detta är kanske den svåraste ultimata att landa i LoL-spelet eftersom det hade ett långt stationärt sätt som lätt avbryts och klipps ut ur lätt, vilket naturligtvis är om du inte har den teleport-stämman.

Detta är en effektiv teknik för att gruppera hotspots, som Baron, Dragon, eller på kort avstånd framför ditt centrala torn. Att sätta en avdelning lite framför ditt mitt torn är speciellt givande, som om du teleporterar in och kastar i slutändan medan dina fiender attackerar ditt torn, kommer de att klämmas in och pressas att överföra till tornet där alla dina lag vänta eller tillbaka mot dig för en frysning av slutdöd.

Detta är bara några av teleport-tricks för att förstöra din fiende. Se till att följa dessa steg exakt för ett framgångsrikt LoL-spel.