Den vinnarmentalitet i League of Legends

League of Legends är en av de mest produktiva Esports titlar som någonsin gjorts.

Det har sett amatörspelare stiga som mästare, vunnit miljontals dollar, och firas av tiotals miljoner människor över hela världen.

Med sådana höga insatser på linjen, ha rätt mentalitet är halva slaget när det gäller din framgång.

Det kan vara så enkelt som att bara spela med tillförsikt och undvika tippning.

Aktivt hantera din mentalitet när de tävlar går en lång väg att se till att du spelar det bästa av din förmåga.

Spela med förtroende

Att ha förtroende för din kompetens omedelbart förbättrar ditt spelande, oavsett dessa färdigheter är verkliga eller inte.

Genom att spela tryggt, du spelar med syfte. Du hålla sig till planen och inte andra gissa själv, vilket ger din motståndare mindre av en möjlighet att kapitalisera på din obeslutsamhet.

Det finns några saker som du kan göra för att öka ditt självförtroende i ditt spel.

 • Watch proffsen spela din mästare

  titta på hur de bästa spelarna i världen spelar vissa mästare kan öppna upp en enorm möjlighet för lärande. Titta på deras bygger deras tider och analysera varför de gör de beslut som de gör.

  • Titta på YouTube tutorials

   Det finns gott om videor på nätet du kan titta på för att öka ditt spel kunskaper. Game kunskap är din förståelse för nyanserad spelmekanik, kart layouter, punkt synergier, och allt däremellan. Ju mer du tittar på mer du vet.

   • Practice med ändamål

    När du tränar, gör det med ett specifikt mål i åtanke. Försöker du bli en bättre stöd spelare? Eller dör mindre varje spel? Genom att träna för vissa mål kan du fylla i hål i ditt spel och stelna dina styrkor.

    Luta inte

    Tilt är när du tillåter förlorar och dåliga prestationer att göra dig arg, vilket i sin tur leder till mer förlorar och ännu värre föreställningar. Det är en ELO brännande, grym cirkel.

    är viktigt att upprätthålla en vinnande mentalitet undvika tilt. Att kunna hålla fattningen tillåter dig att göra bättre sent-spels beslut som kan vara skillnaden mellan seger och nederlag.

    Det hjälper också med multi-game långa tävlingsserie, där man måste spela flera kartor.

    För att hantera tilt du kan göra ett par saker. Prova att ta en kort paus med några spel för att koppla ditt sinne och sträcka på benen. Om du är på en förlorande strimma, hänga upp tangentbordet och musen för en dag. Kom ihåg att andas under spel och hålla en klar i huvudet.

    Kom ihåg i slutet av dagen är det bara ett spel. Beviljas det är en mycket viktig match, med en hel del tid och pengar investering, men det är ett spel i alla fall.

    Dessa två är de mest kritiska delarna av att upprätthålla en vinnande mentalitet för alla spel, inte bara ligan. Det finns mycket mer du kan göra ändå. Undvik att bränna ut, ligga steget före meta, och studera spelteori är bara några exempel. Det är inte lätt, men det är värt det.