Den bästa League of Legends spelarna i världen

The League of Legends gemenskap är ingen brist på talang, kan du vara jävligt säker på det. Spelare från alla delar av varje land för varje kontinent på jorden tävlar för att bevisa sitt värde och sätta sin prägel.

99,9% av dessa spelare aldrig göra det till de stora ligorna. Vissa hamna faller bara kort, andra ger upp för tidigt, och några aldrig haft förmågan att göra det i första hand.

För 0,1% som gör det, ära och berömmelse väntar. Många av världens bästa proffs är vördad av sina landsmän och höll upp som hjältar. De utvecklar sekter av personligheter och göra den typ av pengar de bara kan drömma om.

Dessa levande legender är ämnet för den här artikeln, de tre bästa League of Legends spelare vänlig nog nåd våra skärmar med sin kompetens.

The Best: Faker

Det spelar ingen roll var du befinner dig, vad du läser, eller vem man frågar. Faker är det första namnet på allas läppar när du ber dem som den största genom tiderna är.

Playing for SK Telecom T1 (SKT T1), mannen har kallats ”den unkillable demon kung.” Det säger allt den behöver.

Han är mid lane ess T1, ofta ensam blåser spelet öppet för hans lag med sina otroliga lekar.

Hans förmåga att hitta hål i fiendens uppställningar är oöverträffad, som är också hans förmåga att utnyttja dem.

Faker är utan tvekan den absoluta GET.

SK Telecom T1 s CLID

En annan spelare från T1, CLID har visat sig vara utan tvekan den mest värdefulla spelare SK Telecom T1 roster i år. Ännu mer-så än Faker.

T1 s jungler är en skrämmande närvaro på kartan. Ofta samarbetar med den tidigare nämnda Faker fungerar CLID som katalysator för hans lag.

Han är en stor lagspelare, att förstå sin roll som katalysator för ett fel. Han lägger grunden på vilken hans lagkamrater bygga sina hus. Han sätter upp och stödjer hans team bättre än någon annan spelare i världen.

Kommer från en blygsam start, CLID var en relativt okänd spelare i början av året. Det är säkert att säga att folk vet vem han är nu.

Doinb Från FunPlus Phoenix

Doinb är en instrumental kugge i FunPlus Phoenix maskin som tog hem VM i år.

Han är en osjälvisk spelare som gör vad som krävs för hans lag att vinna fördel. när det innebär att han måste ge upp sin körfält eller gårdar för att hjälpa där han behövs, då blir det så.

är denna typ av attityd inte en som resulterar i en flashig resultattavla, men en som möjliggör hans team att utföra till den nivå som de gör.

Han är en emotionell spelare avstå den stoiska hållning och i stället väljer att öppet uttrycka sig under sina spel, fira vilt för segrar och ödmjukt hängande huvudet i nederlag.

Även om det finns gott om andra världsklass konkurrenter där ute, dessa tre är ett steg över tävlingen. Besitter inte bara rå individuella färdigheter, men de har också en osjälvisk attityd som tillåter dem att prioritera vinna över sin egen prestation.

Om du vill vara i det 0,1% då dessa är killarna för att studera.