De flesta kända League Booster genom tiderna

Elo öka är en tjänst som League of Legends spelare använder för att öka sin Elo. I huvudsak är det som ger högutbildade spelaren tillgång till ditt konto. De spelar som du öka din ställningar. Ofta är en betald för service öka. Vissa boosters är så bra att de gör detta som ett heltidsarbete.

Det finns vissa spekulationer om att öka är olagligt. Detta är inte helt fallet om du inte är i Sydkorea. Sammantaget kan du få förbjudas för att fångas öka; Men med det sagt, det finns en hel del gråzoner som inte gör det mycket enkelt och entydig.

Frågan står, som är dessa boosters? Är varje booster samma sak? Svaret är nej. Vissa boosters är bättre än andra. Precis som vissa tecken är bättre att använda för att öka.

Vilka är de bästa Boosters?

DOPA är känd som en av de bästa Solo spelare och en av de mest berömda boosters. Medan många spelare ändrar sin mästare pool att anpassa sig till situationen, han gör aldrig, i stället föredrar att använda samma pool. Han var känd för att öka extremt lågt rankade spelare, Brons Five, hela vägen upp till att vara nummer ett Challenger. Intressant nog fick detta honom förbjudna från professionella tävlingsmatcher och turneringar. Men det hindrade inte honom från att öka. Istället stannade han spela konkurrenskraftigt och flyttade enbart att vara en booster.

RATIRL var, på en gång, de flesta kända boosters. Han har flyttat från att öka och är nu en heltid-streamer. Men innan han blev känd som nummer ett Twitch djungel, fick han ökänd från att öka. De flesta hittade honom vara en giftig spelare. Kombinationen av obestridliga skicklighet och fruktansvärda attityd gjorde honom både vördade och föraktade samtidigt.

Jensen är en annan spelare som fick ett tillfälligt förbud för att öka. Hans yrkeskarriär lades på is och fick vänta tills säsongen fem återinföras. Jensen började öka i solon men så småningom tog till att öka lag. Detta är en sällsynt företeelse och gav honom lite extra berömmelse. Idag har han gått vidare från att öka och spelar på ett professionellt team.

Bästa Tecken för Boosting

Vid uppspelning LoL, olika tecken används för olika ändamål. Detsamma gäller när spelare blir förstärkta. Detta beror delvis på boosters har ofta sina egna preferenser. Men det finns några tecken som används av nästan alla booster.

Katarina är en favorit bland boosters, men kanske inte för amatörspelare. Medan hennes passiva färdigheter låta henne göra bra ensam, kräver hon snabbt tänkande och snabba reaktioner. Högutbildade spelare så väl med Katarina.

Riven har utmärkta mekanik, vilket är anledningen till boosters älskar henne. Hon kan vinna, även underlägsna, vilket gör henne känd för både boosters och sänk-duktiga spelare.

Jax är en annan föredragen karaktär. Detta beror på att han är en sen spelkaraktär. Han kan komma tillbaka från randen och dominerar sedan fram till slutet av spelet.

Öka är ett populärt alternativ för många. Ta hjälp av en booster och se hur snabbt din elo kan stiga