Bästa vapen i att värdera

Är du ett fan av första person spel, Valorant? Om du är, du vet hur viktigt att ha rätt vapnet är när det gäller att få erfarenhet och utvecklas genom leden. Beroende på din budget, alternativen för att hitta det bästa vapnet i spelet är oändliga. För att hjälpa Valorant gamer, oavsett din skicklighet och rangordna, delar vi de bästa vapnen att ha i Valorant, liksom vad man ska tänka på när man plockar ett vapen.

Om du föredrar en smygattack, Operator, prickskyttegevär, är det bästa vapnet för dig. Det erbjuder långväga skytte och precision. Om du är ny på Valorant kan Sniper Rifle vara lite ur din liga som det går för 4500 poäng. Det kräver viss skicklighet och kunskap för att maximera fördelarna med Operator. Spelare som väljer att gå med Operatören bör vara medveten om att det inte gör bra med korta eller nära avstånd skott. Vem skulle dra nytta av detta vapen? Operatören rekommenderas för dem i de högre graderna, såsom Valorant, odödlig, eller Diamond.

Ny Valorant? The Ghost pistol skulle vara en lämplig vapen för startspelare. Det är inte bara perfekt för någon budget, men de är lätta att elden också. The Ghost är ett utmärkt vapen för de korta och mid-range skott. En undergång av Ghost är att när du gör flera skott i rad, noggrannhets avtar tills du stoppar och sedan Fokusera.

Är du ute efter en pistol som gör shots i rad? Tänk på automatkarbin, Vandal. Detta är Valorant motsvarighet till AK-47. Den Vandal är en av de få vapen på Valorant som har en rekyl system. Om du inte har perfekt mål, kanske du är i mitten av leden - detta är ett lämpligt vapen. Varför? Du behöver inte ha exakt mål att använda vandal.

När du letar efter ett vapen för att användas på Valorant, överväga vilken typ av spelare och karaktär du är. Är du en prickskytt? Är du försvaret? Eller kanske du föredrar att vara på nära håll? Oavsett vilken spelaren föredrar, finns det en mängd vapen att välja på i Valorant. En sak att tänka på är din skicklighet, preferenser och stil. Eftersom Valorant är ett lagspel, plocka ett vapen som kommer att gynna din grupp uppdrag och dynamiska rekommenderas. De sista saker du vill är alla nära avstånd vapen och inga krypskyttar eller gevär.