Bästa ombud i att värdera

Är du ute efter att komma igång med Valorant? Något du kanske vill tänka på när man förbereder sig för att spela är den typ av agenten du vill ha. Olika aktörer har olika förmågor som kan gynna den typ av gameplay dig eller ditt lag har. För nybörjare Valorant spelare, överväga följande rekommenderade agenter för ditt spelande.

Varje enhet av fem spelare kan dra nytta av en som kan återuppliva dem. Om detta är en roll som du funderar på att ta på, anser Sage, vars förmåga att regenerera kan förbättra sina erfarenheter. Sage kan hjälpa allierade uppstart, men hon kan också kalla en mur som skyddar mot fiender.

För spelare som gillar att spela aggressivt eller snarare som vill dominera, anser Breach. Breach är en agent som kan orsaka jordbävningar, för att inte tala om att motverka hans attacker är ganska knepigt på grund av hans kapacitet. Vad är en nackdel att Breach styrka? Hans makt kan ibland övereffekt som hans lagkamrater, så om du eller dina lagkamrater funderar på Breach, se till att du vet vad du får in!

Om du föredrar mer subtila och strategi, anser Cypher. Detta Valorant agent plats fällor hela, vilket fördröjer motståndaren. Cypher är en agent som spelar mer av en stödjande roll än att leda ett lag. Cypher är en stor agent att ha på ett lag som han kan lurar bakom fiendens linjer och gör en överraskning attack. En av de saker som gör Cypher en stor Valorant agent är att när du har bemästrat och förstått bomberna han använder, kan du strategiskt placera dem bakom fiendens linjer för optimal skada.

Raze är en Valorant agent som är en go-getter, eftersom deras offensiva färdigheter är ojämförlig till andra. Hon har utmärkta kunskaper i intrikata vapen, för att inte tala, hon har en raketgevär som kan orsaka mer än väl skada med en enkel dragning av avtryckaren. En fördel med att ha Raze som en agent är hennes granater som gör distraktioner och kränkande angrepp på fienden.

Om du föredrar en agent som har smidighet och rörlighet, anser Jett. Hennes fysiska attribut att hon kan klättra svåråtkomliga områden och manövrera in svårt att komma till vinklar. På ett sätt gör hennes förmåga att röra sig snabbt henne en hård mål att slå.

Vilken agent att plocka in Valorant är aldrig riktigt konstant. Det kan ändra snabbt baserat på spelets utveckling, så håll dig uppdaterad med de medel som gör Valorant spelet för att spela.