Bästa TFT Kompositioner Du bör prova

patchar kommer och går, och med det, perfekt gruppkompositioner i TFT förändring till en meta du kanske inte känner till. Den nuvarande patch är 10.15, så det är viktigt att notera vilken lag kompositioner är livskraftiga. Kom ihåg att livskraftig laget comps nät dig vinst och vinna är mycket roligare än att förlora.

Per Patch 10,15, är Astro Snipers ett säkert kort för hög nivå som Jarvan s nerfs tillåta kärngrupp av Caitlyn, Nautilus, Ashe, Gnar, Jhin, Teemo, Wukong, och Lulu till excel mer i den aktuella meta. Jhin och Teemo kompletterar varandra ganska bra, så utnyttja attack och magiska skador objekt kan hjälpa till att hålla din specificering processen ganska enkel, särskilt i början av spelet.

En stor sak att notera involverar Astro Snipers är att specificering är mer flexibel med det här laget jämfört med andra gruppkompositioner. Som ett resultat, kan du prova counterbuilding eller experimentera lite mer för din komfortzon (och förhoppningsvis hitta vinnande resultat). Specifik nivå-ups varierar beroende på din situation, så du måste vara anpassningsbar.

En annan populär och framgångsrik lagsammansättning göra några vågor i den konkurrensutsatta scenen är Bang Pilots lagsammansättning. Shaco, Annie, Rumble, Fizz, landgång, Karma, Cassiopeia, och Viktor göra upp laget, och det överträffar när både Shaco och Annie har sina produkter på nätet. Dölja av Stillness är en stor post för att överväga med det här laget, som är Quicksilver och Trap Claw på super mech.

Shaco kan hantera fienden bär medan super mech är placerad med den huvudsakliga styrkan av fienden gruppsammansättning. Dodge föremål och tankiness kan göra detta laget irriterande mot ansikte, särskilt som det straffar din motståndares misplays mer än en hel del andra lag, varför en stark rekommendation att prova detta. Du kan prova att experimentera med andra Mech enheter i fallet med plåster förändras ideal specificering eller om det finns direkta nerfs till karaktärerna som anges.

Om du letar efter ett team comp som är unkillable, då The Wall är en bra lagsammansättning att prova i TFT. Teamet består av Cassiopeia (som långsamt dödar fienden laget), Nautilus, Jayce, Wukong, Mordekaiser, Leona, vallmo och Soraka. Med en blå buff på Cassiopeia, måste du investera kraftigt i att få henne att göra huvud skada för laget som ditt lag är starkt fokuserad på defensiva pjäser.

Defensivt orienterade grupper som The Wall kan kraftigt straffa vissa offensiva lag som fokuserar på attack skador. Tidigt viltskador är nyckeln, så försök att få ett försprång av något slag för att vara hotfull vägg som inte kommer att falla sönder i din motståndares tunga brott. Naturligtvis, om du inte använder Cassiopeia ordentligt, det här laget kommer inte att fungera perfekt, så en annan lagsammansättning kan vara mer fördelaktigt för dig om du fortsätter att kämpa med en mer defensiv play.

Dessa lag kompositioner har stora vinna priser och även top 4 resulterar i konkurrens scenen och är flexibla nog att vara lönsamt i framtiden fläckar. Bortom allt annat, behöver du ha kunskap om din fiende team comp och vad de håller på att bygga, eftersom du inte bara kan smälla dessa lag varje spel utan att veta varför de fungerar. Trots detta, dessa lag är fortfarande nybörjarvänlig och bra på hög nivå spel.