Bästa Spelare i Valorant

Eftersom det nu en viss konkurrens i Valorant, släpptes av Riot, vi nu ser som några av de bästa spelarna är över hela världen.

När rankad läget kom ut, var det inget annat än en fullständig framgång. Spelare ivrigt började spela för att visa upp sina färdigheter. Dessutom tillät det dem att konkurrera med andra. Eftersom det finns en objektiv mätning för att bestämma rang, är det lättare att se hur de bästa spelarna i Valorant är. Naturligtvis har du också fått en mängd olika turneringar som händer hela tiden. Detta ger också en klar indikation på de skickligaste spelarna.

Tenz

Tenz är en före detta CS: GO-spelare, och han var först att nå Valorant (som nu kallas Radiant) rang i USA. Han är en populär Twitch streamer och har mer än 90 tusen anhängare. Därför Nyheten spred sig snabbt att han hade nått den översta rang före alla andra, tillsammans med sin ombud Sage och Jett.

Naturligtvis tävlade han med andra tidigt i stängd beta spelet att nå den högre rang. Ändå är han en utmärkt spelare, och vi kan inte vänta för att se vad han gör i framtiden.

ShahZaM

ShahZaM var också en CS: GO-spelare och bytte till Valorant tidigt. Han visat en hel del prestanda. Hans agenter är främst Sage, Breach och Jett. Denna spelare har också en stark grepp om förmågor och använda var och en på ett effektivt sätt. Han är en del av Sentinel laget, så vi är säkra på att han kommer att vara på många evenemang.

Hiko

Hiko var djupt in i CS: GO spel för mer än 10 år. Han föredrar solo plats play, lurar, och kopplings pjäser. Han spelar oerhört bra under press. I själva verket kan han göra en koppling 1V4 pjäs som ingen någonsin ser komma. Denna spelare tenderar att använda Agent Breach mycket, och han är en av de bästa spelarna i Valorant just nu.

EliGE

EliGE spelar CS: GO med Team Liquid. Konsekvent har han placerat högst upp i en turnering där han går in. Hans senaste tävling var för Valorant vid T1 Nerd Street Gamers inbjudan. Här visade han betydande kompetens under varje match. Även om hans lag, Team Brax, kom in på andra plats, han betraktade som MVP för denna händelse. Han spelar alltid Agent Breach, och han visar alltid bäst Valorant kompetens.

Naturligtvis är detta bara en lista över alla de bästa spelarna i Valorant. Detta spel tog fart och blir alltmer populär. Med lite övning kan du vara en av de bästa och beröm för det.

Här kan du ta en titt tar på vad de bästa vapnen är: https://www.boostroyal.com/ blog / Bästa-vapen in-Valorant