Bästa LoL Champion för nybörjare

Tyvärr att konstatera det uppenbara, men League of Legends är massiv. Liksom, massiv. Det finns över 130 spelbara legender för dig att välja mellan, och ännu fler varor och utrustning för att anpassa bygger, playstyles, och statistik till det sätt som du gillar dem.

Den expansiva naturen ger lite av ett problem för nyare spelare som försöker komma in i spelet. LoL är en av de svårtillgängliga Esports titlar ute, och det är på grund av, delvis denna svårighet i att välja och lärande tecken.

Det finns dock en mästare som har utformats särskilt av Riot pampar att hjälpa nybörjare integreras i League of Legends världen lättare, med en förmåga kit som erbjuder enkel tillgång, och en play som är mycket mer plocka upp och gå än andra mästare.

Garen

Garen är en väl åtkomlig mästare för dem som vill doppa tårna i League of Legends vatten. Han fick några allvarliga naturligt försvarskapacitet, liksom en förmåga som ger honom bonus försvar och en passiv som tillåter honom att regen hälsa snabbare än vanligt.

Han har också några anständiga offensiva kapacitet, men speciellt om du spec honom för det, och sätta in lite övning med sina förmågor. Denna balans mellan anfall och försvar är det som gör Garen sådan go-to rekommendation för nyare spelare.

His Q är avgörande strike. När du använder detta är Garen kommer att bara ge fienden framför dig en massiv smäll med sitt svärd. Attacken gör ordentlig skada, men ännu viktigare, tystar det också de hit, vilket innebär att de inte kan kasta trollformler eller använda förmågor under några sekunder, vilket ger dig en enorm fördel. Det tar också bort alla saktar som Garen påverkas av, påskynda honom om så skulle behövas.

Kurage är hans W förmåga. När aktiv, Garen vinster magi, motstå och rustningar varje gång han dödar en enhet. Denna buff motsvarar cirka 600 guld värt defensiva föremål, vilket gör det oerhört värdefullt. Det minskar inkommande skada och tillåter Garen att stanna upp på slagfältet mycket längre än vanligt.

Hans E förmåga är domen. Detta är en AoE förmåga som är användbar för duellen, eller för att torka ut stora grupper av underhuggare snabbt. Det är en spin attack, så Garen snurrar i cirklar flera gånger med sitt svärd i huvudsak förvandlas till en riktigt stor och riktigt skarp, Beyblade.

Demacian Justice är Garen s R förmåga. Denna ultimata är vad som kallas en verkställa. Det betyder att det är utformat för att avsluta slagsmål i ett svep i stället för att göra en stor huvuddelen av skada. För detta ändamål innebär förmågan Garen släppa en massiv svärd på hans mål. Svärdet gör mer skada mer hälsa fienden saknas, vilket är det som gör en verkställa förmåga.

Allt detta put tillåter ihop spelare att plocka upp Garen ganska lätt och behöver bara lite övning att få några verkliga värdet av hans kit. Så om du är på marknaden för din första LoL mästare, överväga att ge honom en spinn. Förstår? Orsak hans E förmåga är en spin? Glöm det.